Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa ? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Termoelementti on lämpötila-anturi joka lähettää lämpötilariippuvaista sähköistä jännitettä. Se soveltuu korkeiden lämpötilojen mittaukseen (1700  C) toisin kuin vastuslämpötilamittarit. Toinen etu on pinnoitetun termoparin minimaalinen halkaisija. Kun sitä käytetään ilman suojataskua, se tarjoaa erittäin lyhyet vasteajat. Termoelementit reagoivat yleisesti ottaen nopeammin kuin vastuslämpötilamittarit.

WIKAn tuotevalikoimasta löytyy oikea termoelementti kaikkiin sovelluksiin:

Suojataskulliset termoelementit

Suojatasku estää aggressiivisten ja muiden haitallisten aineiden pääsyn lämpötila--anturiin. Näin käyttäjien ja luonnon turvallisuus voidaan varmistaa.

Laipalliset termoelementit haponkestävästä teräksestä valmistetulla suojataskulla on suunniteltu säiliö- ja putkiasennuksiin. Kierteelliset termoelementit voidaan ruuvata suoraan kiinni prosessiin. Korkean lämpötilan termoelementeissä, termoelektroniset johtimet on rakennettu suojataskun sisään. Tämä mahdollistaa erittäin korkeiden lämpötilojen mittauksen. Savukaasujen mittaukseen suunnitellut termoelementit soveltuvat lämpötilanmittaukseen matalapaineisille kaasuille (noin 1 bar).

Suojataskuun asennettavat termoelementit

Näitä termoelementtejä voidaan yhdistää lukuisien erilaisten suojataskumallien kanssa. Valittava liitäntäpää, anturi ja asennuspituus mahdollistavat termoelementin käytön kaikissa sovelluksissa.

Suoraan prosessiin asennettavat termoelementit

Näitä laitteita käytetään kun lämpötilanmittaus suoritetaan termoelementillä suoraan prosessissa. Termoelementit ilman suojataskua soveltuvat kaikkiin sovelluksiin, joissa ei esiinny kemiallisesti aggressiivisia väliaineita eikä hiertymää.

Termoelementit - pinta-asennus

WIKAn tuotevalikoimasta löytyy pinta-asennettavia termoelementtejä lämpötilanmittausta varten. Useat erilaiset mallit mahdollistavat mittaukset tasaisilla pinnoilla, myös polttouuneissa ja putkissa, teollisuus- ja laboratoriosovelluksissa. Nämä termoelementit voidaan asentaa myös suoraan porattuihin reikiin.

Termoelementit muoviteollisuuteen

Nämä hot-runner-termoelementit on suunniteltu käytettäväksi erityisesti muoviteollisuuden sovelluksissa. Niitä voidaan käyttää mittauksiin, joissa ne on paineasennettu uritettuihin kanaviin koneistettujen osien seassa, tai joissa metallianturinpää on asennettu suoraan porattuun reikään.

Termoelementit - asiakaskohtaiset ratkaisut

WIKA tarjoaa laajan tuotevalikoiman asiakaskohtaisia termoelementtejä kaikkiin teollisuuden sovelluksiin.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0