Elintarvike- ja juomateollisuus

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Hygieeniset mittauslaitteet

Elintarviketeollisuudessa tuotteen turvallisuudella on erittäin suuri merkitys kuluttajalle. Erityistä huomiota täytyy kiinnittää elintarvikkeiden ja juomien kanssa kosketuksessa olevien pintojen ja laitteiden hygieenisyyteen. Näin mikrobiologinen saastuminen voidaan ehkäistä  ja tuotteen laatu varmistaa. Jo tuotannon suunnitteluvaiheessa tulee huomioida, että käytettävät mittausinstrumentit on valmistettu asianmukaisista materiaaleista, pinnanlaatu täyttää vaatimukset, prosessi on turvallinen, liittimet ovat soveltuvat ja että prosessi voidaan puhdistaa CIP menetelmällä.


Hygieeniset standardit ja turvallisuus

WIKAn mittauslaitteet ovat valmistettu kansainväliset standardit huomioiden. Ne täyttävät tiukat vaatimukset esimerkiksi:

    • FDA (Food and Drug Administration)
    • EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group)
    • 3-A Sanitary Standards, Inc
    • ATEX (direktiivi 94/9/EC)

Meillä on sertifioitu ohjelma HACCP vaatimuksenmukaisuuksia varten. Mittauslaitteiden jatkuvaa testausta laadunvalvontaa varten meillä on laaja valikoima kalibrointilaitteita ja kalibrointipalveluita.


Prosessiliitännät

WIKAn mittauslaitteet voidaan varustaa laajalla valikoimalla erilaisia liitäntöjä asiakkaan prosessien vaatimusten mukaan. Yleisiä teollisuudessä käytettäviä liitäntöjä ovat esimerkiksi DIN 11851 kierreliitäntä, DIN 32676 clamp-liitäntä, ISO 2852 clamp-liitäntä, DIN 11864 aseptinen liitäntä ja NEUMO® / VARIVENT® -liitäntä steriileihin käyttösovelluksiin.

WIKA on ollut aktiivinen urakoitsijatoiminnassa jo yli 25 vuotta. Yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa olemme osana tärkeitä projekteja ympäri maailmaa. Olemme enemmän kuin vain luotettava mittauslaitteiden toimittaja. Tämän lisäksi kehitämme yhteistyössä tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun vaatimukset.

WIKA on pätevä yhteistyökumppani projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta  ja toteutuksesta varaosien toimitukseen koko elinkaaren ajan asti.


Kapasiteetin tekijät

Korkea suorituskykymme perustuu kolmeen tekijään: Laaja ja innovatiivinen tuotevalikoima, asiantunteva huolto ja globaali edustus. Autamme mielellämme myös teitä menestymään toiminnassanne.


/
Segment brochure

Sanitary applications

Brochure

EPC Contractor Business

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot