Tekniset ratkaisut - voima

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sinun vaatimuksesi – Meidän ratkaisumme

Sinulle, jolle nopea tuotekehitys, tarkkuus, turvallisuus ja luotettavuus ovat tärkeitä . Olipa sovelluksesi satamanosturit, laitevalmistus, teollisuusnosturit, nostolaitteet, terveydenhuolto tai maanviljelystekniikka tai mikä hyvänsä ? WIKA:n luotettava voimamittausosaaminen on ratkaiseva tekijä.  Meillä on joko oikea ratkaisu sinulle  - tai kehitämme sen sinulle yhdessä.

Erikoisvaatimukset ovat jokapäiväistä leipää meidän ammattilaisillemme.  

Kun kyseessä on erikoisvaatimukset voiman mittaamisessa, kehitämme yhdessä sopivan ratkaisun. Käytämme suunnittelussa elementtimenetelmää (FEM) ja sillä takaamme optimaalinen geometrian ja  optimaalisen komponenttien sijoittelun. Samalla voimme evaluoida suunnittelun lähtötiedot ja simuloida suunniteltu ratkaisu. Tuotantolinjamme ovat myös suunniteltu prototyyppien valmistukseen sekä pienille erille että erikoisille ulkomuodoille.   

Räätälöidyt sovellukset vaativat suuren määrän tietoa teknologioista, prosesseista ja sovelluksesta. Väitteemme on : Rakennamme ratkaisun yksittäisestä sensorista vaativiin optimaalisesti integroituihin voimamittaussovelluksiin. Käytämme thin-film-teknologiaa kehittäessämme ja rakentaessamme tarvittavat anturit. Ensiksi analysoimme yhdessä vaatimukset, tarvittaessa kentällä. Toiseksi määritämme ydinominaisuudet, asennuksen vaatimukset ja käyttöolosuhteet ja usein myös ratkaisun ensimmäisen version. Suunnitteluosastomme tekee yhdessä sinun kanssasi valinnat optimaalisista ratkaisuista testauksesta tuotantoon ja tarvittaviin sertifikaatteihin. Sitoutunut ja ammattitaitoinen suunnitteluhenkilöstömme on meille tärkeä voimavara.

Talk to us – we are happy to provide you with advice!

Brochure

Force measurement is a matter of trust

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0