Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Kunnallinen vedenjakelu

WIKAn mittauslaitteita käytetään vedenjakelun ja vedenpuhdistuksen kaikissa vaiheissa.Lisäksi niitä käytetään erilaisissa sovelluksissa juomavedensäilytyksessä ja jakelussa.


Kunnallinen jätevedenkäsittely

Mittareitamme käytetään myös useissa eri jätevedenkäsitteln käyttösovelluksissa kuten säilytysaltaissa, ilmastuslaltaissa, suodattimissa ja monessa muussa. WIKA:lla on laaja valikoima mekaanisia ja sähköisiä paineenmittauslaitteita ja upotettavia painelähettimiä. Autamme tekemään oikean ratkaisun - ota meihin yhteyttä.


Teollisuuden jätevedenkäsittely

IPPC-säädökset pakottavat teollisuuden käyttämään parasta mahdollista tarjolla olevaa tekniikkaa (Best Available Technique BAT) optimoidakseen jätevesipäästöjä. Tästä johtuen kiinnostus uusimpia tekniikoita edustavia jätevesijärjestelmiä kohtaan on nousussa. WIKA:lla on tarjolla myös tälle alalle innovatiivisia ratkaisuita paineen-, lämpötilan- ja pinnankorkeudenseurantaan.

Käyttösovellus esimerkkejä

    • Pinnankorkeudenmittaus kaivoissa, tankeissa ja altaissa
    • Suodattimien seuranta
    • Pumppausasemat
    • Paineensäätö

WIKA on ollut aktiivinen urakoitsijatoiminnassa jo yli 25 vuotta. Yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa olemme osana tärkeitä projekteja ympäri maailmaa. Olemme enemmän kuin vain luotettava mittauslaitteiden toimittaja. Tämän lisäksi kehitämme yhteistyössä tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun vaatimukset.

WIKA on pätevä yhteistyökumppani projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta  ja toteutuksesta varaosien toimitukseen koko elinkaaren ajan asti.


Kapasiteetin tekijät

Korkea suorituskykymme perustuu kolmeen tekijään: Laaja ja innovatiivinen tuotevalikoima, asiantunteva huolto ja globaali edustus. Autamme mielellämme myös teitä menestymään toiminnassanne.


/
Segment brochure

Water & Wastewater Technology

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot
Brochure

EPC Contractor Business