Pintalämpötila-anturi

Pintalämpötilamittauksen tarkoitus on seurata putken kuntoa, seurata lämpötilatrendiä ja suojata prosessia ja järjestelmää. Luotettavalla ja tarkalla pintalämpötilamittauksella pidennetään järjestelmän elinkaarta ja optimoidaan prosessia. WIKA:n pintalämpötila-anturivalikoima sisältää  REFRACTO-PAD®, V-PAD®, XTRACTO-PAD® ja WELD-PAD termoelementtiratkaisut. Jokainen näistä antureista suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tuotteiden lisäksi WIKA tarjoaa myös kokonaispalvelua, jolla toteutetaan oikea pintalämpötilaratkaisu, joka sisältää mittalaitteiden suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mikä on “tubeskin” termopari?

Tubeskin termopareja käytetään lämpötilan mittaamiiseen putken pinnalta lämmittimissä ja uuneissa. Tubeskin on pintalämpötila-anturi.

Korvatakseni  XTRACTO-PAD® (malli TC59-X) asennus tarvitseeko minun ostaa kaikki asennustarvikkeet?

Ei. Putkipanta, asennusputki ja hitsattu asennusaslusta sekä lämpösuoja voidaan käyttää uudelleen. Ainoastaan lämpötila sensorielementti vaihdetaan. Ei tarvetta hitsaukselle vaihto-operaatiossa.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.