Pintalämpötila-anturi

Pintalämpötilamittauksen tarkoitus on seurata putken kuntoa, seurata lämpötilatrendiä ja suojata prosessia ja järjestelmää. Luotettavalla ja tarkalla pintalämpötilamittauksella pidennetään järjestelmän elinkaarta ja optimoidaan prosessia. WIKA:n pintalämpötila-anturivalikoima sisältää  REFRACTO-PAD®, V-PAD®, XTRACTO-PAD® ja WELD-PAD termoelementtiratkaisut. Jokainen näistä antureista suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tuotteiden lisäksi WIKA tarjoaa myös kokonaispalvelua, jolla toteutetaan oikea pintalämpötilaratkaisu, joka sisältää mittalaitteiden suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Korvatakseni  XTRACTO-PAD® (malli TC59-X) asennus tarvitseeko minun ostaa kaikki asennustarvikkeet?

Ei. Putkipanta, asennusputki ja hitsattu asennusaslusta sekä lämpösuoja voidaan käyttää uudelleen. Ainoastaan lämpötila sensorielementti vaihdetaan. Ei tarvetta hitsaukselle vaihto-operaatiossa.

Miksi käyttäisin tubeskin termoparia?

Lämpötilan mittaaminen lämmittimistä ja uuneista on erityisen tärkeää ja pintalämpötila-anturi on erityisen hyvä tapa mitata lämpötilaa ja varmistaa, että se on oikeissa rajoissa.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.