Sähkön siirto ja - jakelu (SF6)

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Johtava SF6 ratkaisujen kehittäjä

SF6-kaasujen oikeaoppinen käsittely tehtaissa vaatii erikoiskalustoa. WIKA tarjoaa ainoana markkinoilla täydellisen tuotevalikoiman kaikkiin tarvittaviin käyttösovelluksiin SF6-kaasujen käsittelyssä. Kuvaile meille käyttösovelluksesi niin tarjoamme sinulle oikean ratkaisun, kaikki samalta valmistajalta.


Meidän osaamista teidän SF6-käyttösovelluksiin

Yli miljoona WIKAn kaasuntiheydenmittauslaitetta on käytössä maailmanlaajuisesti Tämä on seurausta korkeasta laadustamme ja asiakastyytyväisyydestämme. Tuotteitamme testataan jatkuvasti ja ne on valmistettu 5-Sigma laatutason mukaisesti, jotta voimme jatkossamin täyttää asiakkaiden vaatimukset. Mittauslaitteemme ovat ilmatiiviitä ja lämpötilakompensoituja, mikä takaa luotettavat mittaustulokset haastavissakin olosuhteissa.

Käytössä olevien komponenttien turvallisuus paranee huomattavasti, jos hajoavien aineiden osamäärät ovat pieniä. Hajoavia aineita syntyy hitsattessa kosteissa olosuhteissa tai epäpuhtaista SF6-kaasuista. WIKA:lla on tarjota korkealaatuisia kaasudetektoreita ja päästömittareita havaitsemaan pienimmätkin vuodot ja varoittamaan mahdollisista kaasupäästöistä. Meillä on täydellinen tuotevalikoima kaasuanalytiikkaan sisältäen myös lisävarusteita.

Itsetiivistyvät venttiilit ja kaasutiiviit liitännät huolehtivat siitä, ettei ympäristölle vaarallista SF6-kaasua pääse ulos järjestelmästä.

Kaasutankkien huolto kuten täytöt ja tyhjennykset täytyy hoitaa erikoisvarusteilla. WIKAn tuoteluettelo sisältää kaikki SF6-kaasun käsittelyyn tarvittavat laitteet.


Käyttösovellus esimerkkejä

 • Kaasueristetyt kytkimet ja kaapelit
 • Radiologiset laitteet
 • Hiukkaskiihdyttimet
 • Puolijohteiden valmistuslaitteet

Kattava valikoima palveluita

Laajan SF6-tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme useita täydentäviä palveluita kuten:

  • SF6 pätevyys koulutus
  • Kaasuanalyysi
  • Korjaus ja huolto
  • Kalibrointi, laadunanaysointi ja vuotojen havaitseminen
  • Konsultointi

Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiin SF6 teemasta. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin./
WEgrid Solutions
Segment brochure

Innovative solutions for the power transmission and distribution industry

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot