Primääriset virtauselementit

Mittalaipat, mittaputket, virtaus- ja venturisuuttimet, venturiputket, pitotputket ja kuristuslaipat kuuluvat laajaan tuotevalikoimaamme. Kaikki primääriset virtauselementtimme on suunniteltu kansainvälisten standardien mukaisesti (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Tarjoamme ASME PTC6-, ISPESL- ja IBR- standardien mukaisia kalibrointitodistuksia.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme kattamaan lähes kaikki teolliset käyttösovellukset. Toimitamme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Estääkö useampireikäinen virtauksenrajoitin kavitoinnin, kun tarvitaan paineen pudotusta?

Reiällinen virtauksenrajoitin ei estä kavitointia, mutta useampi portainen virtauksen rajoitin usein auttaa tähän ongelmaan.

Mikä on virtauksen rajoitin  ja missä niitä käytetään?

Virtauksen rajoittimia käytetään virtauksen hallinnassa ja rajoittamisessa. Niiden tarkoituksena on estää mittauselementtien liiallinen kuormitus ja mahdollinen kavitointi. Virtauksen rajoittimia voidaan myös käyttää pai ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.