Primääriset virtauselementit

Mittalaipat, mittaputket, virtaus- ja venturisuuttimet, venturiputket, pitotputket ja kuristuslaipat kuuluvat laajaan tuotevalikoimaamme. Kaikki primääriset virtauselementtimme on suunniteltu kansainvälisten standardien mukaisesti (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Tarjoamme ASME PTC6-, ISPESL- ja IBR- standardien mukaisia kalibrointitodistuksia.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme kattamaan lähes kaikki teolliset käyttösovellukset. Toimitamme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mikä on primäärinen virtauselementti?

Primäärinen virtauselementti mekaaninen rajoitin / kuristin, joka muodostaa paine eron putkistoon. Paine-eron neliöjuuri on verrannollinen virtauksen nopeuteen.

Miten kavitaatio syntyy?

Kavitaatiota syntyy nopeassa virtauksessa tai jos esine liikkuu nopeassa virtauksessa. Kavitaatiota voi myös ilmaantua, kun paine putoaa alle nesteen höyryn paineen ja sitten se taas nousee nesteen höyryn paineen yläpuolelle.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.