Primääriset virtauselementit

Mittalaipat, mittaputket, virtaus- ja venturisuuttimet, venturiputket, pitotputket ja kuristuslaipat kuuluvat laajaan tuotevalikoimaamme. Kaikki primääriset virtauselementtimme on suunniteltu kansainvälisten standardien mukaisesti (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Tarjoamme ASME PTC6-, ISPESL- ja IBR- standardien mukaisia kalibrointitodistuksia.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme kattamaan lähes kaikki teolliset käyttösovellukset. Toimitamme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mistä saadaan vakio Cv ?

Vakio Cv saadaan standardista (ISO 5167) suuttimille, Venturi-putkille ja kuristuslaipoille , jotka ovat rakennettu standardin toleranssien mukaisesti.

Mitkä ovat FlowPak ja ProPak järjestelmien edut primäärisessä virtauksen mittaamisessa?

FlowPak- ja ProPak-järjestelmien edut ovat siinä, että erillisiä suoria osuuksia ei tarvita ylä- tai alavirtaukseen. Asennus on joustava ja sopii sovelluksiin, jossa tila on rajattu. Painehäviö on saatu minimiin, mikä takaa k ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.