Primääriset virtauselementit

Mittalaipat, mittaputket, virtaus- ja venturisuuttimet, venturiputket, pitotputket ja kuristuslaipat kuuluvat laajaan tuotevalikoimaamme. Kaikki primääriset virtauselementtimme on suunniteltu kansainvälisten standardien mukaisesti (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Tarjoamme ASME PTC6-, ISPESL- ja IBR- standardien mukaisia kalibrointitodistuksia.

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme kattamaan lähes kaikki teolliset käyttösovellukset. Toimitamme myös asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mitkä ovat FlowPak ja ProPak järjestelmien edut primäärisessä virtauksen mittaamisessa?

FlowPak- ja ProPak-järjestelmien edut ovat siinä, että erillisiä suoria osuuksia ei tarvita ylä- tai alavirtaukseen. Asennus on joustava ja sopii sovelluksiin, jossa tila on rajattu. Painehäviö on saatu minimiin, mikä takaa k ... lisää

Mikä on äänialue?

Kun kaasun virtaa kuristimen läpi ja paine putoaa, kriittisessä paineessa virtauksen nopeus saavuttaa äänen nopeuden kaasussa. Tämä tapahtuu kun lähtöpaine / tulopaine on noin 0.5. Äänialueella virtausnopeus ja l&au ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.