Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Kyky kohdata kaikki haasteet

Jalostamoissa käytettävät kaasut ja kemikaalit asettavat suuria vaatimuksia prosesseissa käytettäville mittauslaitteille. Monissa prosessien vaiheissa kuten tislauksessa ja haihdutuksessa, tuotteita valmistetaan ennalta määrätyssä paineessa ja lämpötilassa. WIKAn mittauslaitteiden korkea laatu ja tarkkuus takaavat tehtaan varman toiminan. Naftan ja kaasusekoitusten käsittely on vaarallista. WIKAn ATEX testatut ja sertifioidut mittauslaitteet pystyvät vaivatta kohtaamaan turvallisesti kaikki nämä haasteet.


Maksimaalinen turvallisuus

Hitsattavissa osissa tarvitaan erilaisia materiaaleja koska hitsauksessa syntyy sivutuotteita kuten H2S. H2S on terveydelle vaarallinen kaasu ja aiheuttaa turvallisuusriskin sen kanssa tekemisissä oleville ihmisille ja ympäristölle. Tämän vuoksi käytettävien mittauslaitteiden täytyy täyttää NACE / ISO 15156 määräykset.


WIKA - Vahva yhteistyökumppanisi

Suojataskujen ja painevälittimien käyttö on olennaista käsiteltäessä agressiivisia aineita yhdistettynä korkeisiin lämpötiloihin. Pinnankorkeudenmittauksen suorittaminen öljyterminaaleissa asettaa vähintäänkin saman verran täytettäviä määräyksiä. WIKA:lla on tarjota laaja valikoima paineen-, lämpötilan- ja pinnankorkeudenmittauslaitteita sekä laaja valikoima kalibrointilaitteita ja palveluita kaikille alla oleville käyttösovellus esimerkeille.

Käyttösovellus esimerkkejä

  • Putkistot
  • Tislauspylväät
  • Höyrysäiliöt
  • Uuttoastiat
  • Lauhteenerotin
  • Öljyterminaalit

WIKA on ollut aktiivinen urakoitsijatoiminnassa jo yli 25 vuotta. Yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa olemme osana tärkeitä projekteja ympäri maailmaa. Olemme enemmän kuin vain luotettava mittauslaitteiden toimittaja. Tämän lisäksi kehitämme yhteistyössä tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun vaatimukset.

WIKA on pätevä yhteistyökumppani projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta  ja toteutuksesta varaosien toimitukseen koko elinkaaren ajan asti.


Kapasiteetin tekijät

Korkea suorituskykymme perustuu kolmeen tekijään: Laaja ja innovatiivinen tuotevalikoima, asiantunteva huolto ja globaali edustus. Autamme mielellämme myös teitä menestymään toiminnassanne.


/
Segment brochure

Chemical and petrochemical industries - customised measurement solutions and services

Segment brochure

Tubeskin measurements

Brochure

EPC Contractor Business

Flyer

Engineered instrumentation for Ethylene production

Flyer

Instrumentation for high-pressure applications

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot