Kaasuntiheysmittarit

WIKAn kaasuntiheysmittareihin on asennettu jopa kolme hälytintä, jotka varottavat luotettavasti ennakkoon, mikäli kaasun määrä on vaarallisen vähäinen. Näin SF6-kaasuntiheyden seuranta keski- ja korkeajännitekytkimissä ja voidaan suorittaa sekundäärisillä teknologioilla.

Kaasuntiheydenilmittarimme ovat lämpötilakompensoituja ja ilmatiivisti suljettuja. Tämä rakenne estää mitattavien arvojen heilahtelut ja väärät hälytykset, joita ympäristönlämpötilan muutokset ja ympäristönpaineen vaihtelut voisivat aiheuttaa. Laitteet on valmistettu kokonaan haponkestävästä teräksestä. Näin niiden laatu voidaan varmistaa.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Onko olemassa kaasuntiheysindikaattoria, jossa asetettavat koskettimet?

Kaasuntiheysindikaattoreissa ei yleensä ole asetettavia koskettimia. Koskettimet ovat kiinteät ja ne on hitsattu kiinni asetuksen jälkeen. Tällä estetään vaaratilanteiden synty, joka voisi aiheutua väärin asetelluista ko ... lisää

Mikä on kaasuntiheysindikaattorin tarkkuus?

Tiheysindikaattorilla on tarkkuusluokka +/- 1 % 20 °C asteessa. Tarkkuusluokka on 2.5 % kun lämpötila on  -20 °C: tai  +60 °C astetta. Tarkkuusluokka välialueella voidaan lineaarisesti interpoloida.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.