Energiateollisuus

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

WIKA voimaa

WIKAn lämpötila- ja painemittareita käytetään sähköntuotannon kaikissa vaiheissa. Toimitamme mittauslaitteita suuriin voimaloihin (esim. hiili, kaasu, vesi), huippukuormitettuihin voimaloihin (esim. kaasuturbiini) ja hajautettuihin järjestelmiin (lämpövoima, tuulivoima, biokaasu). Mittaustekniikan täytyy täyttää käyttösovelluksesta riippumatta kaikki sen asettamat vaatimukset.

WIKA on tehnyt maailmanlaajuisesti yhteistyötä sähkövoimatekniikassa jo yli 60 vuotta. Meidän yli 500 myynnin edustajaa tarjoavat ammattitaitoista apua ja tukea asiakkaillemme alusta lähtien. Missä tahansa ja milloin vain.


Vahvuutemme

Standardituotteidemme valikoima paineen, lämpötilan ja pinnankorkeuden mittauksessa on maailman suurin. Lisäksi olemme johtava toimija kaibrointitekniikassa. Tarjoamme asiakkaillemme suunnattuja palveluita ja ratkaisuja kaikkiin mittaustehtäviin. Yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kehitysosastojen kanssa kehitämme mittauslaitteita, jotka täyttävät asiakkaidemme tiukimmatkin vaatimukset jopa äärimmäisissä olosuhteissa.


Käyttösovellus esimerkkejä

  • Generaattorit
  • Muuntajat
  • Turbiinit
  • Kompressorit
  • Pumput
  • Putkistot
  • Pakokaasujärjestelmät

WIKA on ollut aktiivinen urakoitsijatoiminnassa jo yli 25 vuotta. Yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa olemme osana tärkeitä projekteja ympäri maailmaa. Olemme enemmän kuin vain luotettava mittauslaitteiden toimittaja. Tämän lisäksi kehitämme yhteistyössä tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun vaatimukset.

WIKA on pätevä yhteistyökumppani projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta  ja toteutuksesta varaosien toimitukseen koko elinkaaren ajan asti.


Kapasiteetin tekijät

Korkea suorituskykymme perustuu kolmeen tekijään: Laaja ja innovatiivinen tuotevalikoima, asiantunteva huolto ja globaali edustus. Autamme mielellämme myös teitä menestymään toiminnassanne.


/
Segment brochure

Tubeskin measurements

Brochure

EPC Contractor Business

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot