Tekniset ratkaisut - pinnankorkeus

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Your requirement – Our solution

WIKA on johtava maailman laajuinen toimija paineen-, lämpötilan- ja pinnankorkeuden mittausteknologiassa. Yhteistyössä kehitämme laajoja kokonaisratkaisuja perustuen meidän korkealuokkaisiin mittausinstrumentteihin sekä teidän prosessienne vaatimuksiin. Kuten muissakin mittausteknologioissa niin myös pinnankorkeuden mittauksessa tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiinne. Olipa kyse laajoista kokonaisuuksista tai erikoistarkoista sovelluksista, ratkaisemme sen.

Tarjoamme laajan valikoiman mittausinstrumentteja pinnan korkeuden mittaamiseen myös korkeille lämpötiloille (+450 °C) ja korkeille paineille (600 bar).

Ratkaisumme on kehitetty laajoille sovellusalueille ja useille teollisuuden aloille kuten: kemian-, lääke-, offshore- , öljy-, laivanrakennus- ja elintarviketeollisuus sekä koneenrakennus, teolliset laitokset ja veden käsittely. Yhä enenevissä määrin tuotteitamme löytyy myös ympäristöteknologian alueelta.   

Osaava henkilöstömme on aina valmiina palvelemaan ja löytämään ratkaisut tarpeisiinne. Viimeisin tuotantoteknologia, jatkuva laadun valvonta sekä kansalliset ja kansainväliset hyväksynnät ovat edellytyksenä yrityksemme hyvälle maineelle.

Kerro meille – Annamme mielellämme neuvoja

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0