Jokaisen mittauspisteen vaatimuksiin optimi suojataskut

WIKA-suojataskuja käytetään haastavissa operointiolosuhteissa. Tarjolla on täydestä aineesta porattuja malleja sekä putkista koottuja malleja. Mallit eroavat toisistaan lähinnä liitäntätavalla. Suojataskuja saa varustettuna kierteillä tai hitsausliitännöillä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki puhdassovelluksissa käytetyt liitännät sekä Vanstone-mallisia, työstettyjä suojataskuja ilman hitsisaumaa. Suojataskujen materiaalivalinnat ja valmistusmenetelmät noudattavat kansainvälisiä standardeja, tai asiakkaidemme erikoisvaatimuksia. Näin pystymme takaamaan optimaalisen suojauksen anturille.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Miksi moderneissa suojataskuissa on yleensä naaraskierteinen liitäntä lämpötilamittaria varten, eikä uroskierteinen, kuten vanhoissa?

Vaurioitumisriski on pienempi sisäkierteisillä liittimillä kuin ulkokierteisillä liittimillä. Suojataskujen vaihdossa esiintyy usein vaikeuksia. Käyttämällä sisäkierrettä, lämpötilamittari voidaan irr ... lisää

Voidaanko ASME PTC 19.3 TW-2016 mukaiset laskut suorittaa sekä täydestä aineesta poratuille suojataskuille että kootuille suojataskuille?

Ei. Laskut voidaan suorittaa vain yksiosaisille suojataskuille, jotka ovat suippenevia, suoria tai portaittaisia. Esim. TW10, TW15, TW20 yms.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.