Jokaisen mittauspisteen vaatimuksiin optimi suojataskut

WIKA-suojataskuja käytetään haastavissa operointiolosuhteissa. Tarjolla on täydestä aineesta porattuja malleja sekä putkista koottuja malleja. Mallit eroavat toisistaan lähinnä liitäntätavalla. Suojataskuja saa varustettuna kierteillä tai hitsausliitännöillä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki puhdassovelluksissa käytetyt liitännät sekä Vanstone-mallisia, työstettyjä suojataskuja ilman hitsisaumaa. Suojataskujen materiaalivalinnat ja valmistusmenetelmät noudattavat kansainvälisiä standardeja, tai asiakkaidemme erikoisvaatimuksia. Näin pystymme takaamaan optimaalisen suojauksen anturille.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mikä on hydrostaattinen painetesti?

Hydrostaattinen painetesti on testi, jossa mitataan suojataskun paineensietokykyä ja lujuutta AD2000 datalehden HP30 mukaisesti. Testissä suojatasku liitetään koepenkkiin ja sitä kuormitetaan huoneenlämmössä määr&au ... lisää

Mitkä ovat ScrutonWell®-mallisten termoelementtien tyypilliset käyttösovellukset?

ScrutonWell®-mallisia suojataskuja voidaan käyttää jos suojataskulaskelmissa käytettävä dynaaminen osuus ei ylitä tiettyjä rajoja.

Tyypillisiin optimointimenetelmiin verrattuna (upotussyvyyden muuttaminen/ tuki ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.