Jokaisen mittauspisteen vaatimuksiin optimi suojataskut

WIKA-suojataskuja käytetään haastavissa operointiolosuhteissa. Tarjolla on täydestä aineesta porattuja malleja sekä putkista koottuja malleja. Mallit eroavat toisistaan lähinnä liitäntätavalla. Suojataskuja saa varustettuna kierteillä tai hitsausliitännöillä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki puhdassovelluksissa käytetyt liitännät sekä Vanstone-mallisia, työstettyjä suojataskuja ilman hitsisaumaa. Suojataskujen materiaalivalinnat ja valmistusmenetelmät noudattavat kansainvälisiä standardeja, tai asiakkaidemme erikoisvaatimuksia. Näin pystymme takaamaan optimaalisen suojauksen anturille.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mitä tarkoitetaan kaksoissertifioiduilla materiaaleilla, kuten "SS 316/316L"?

Kaksoissertifioidut materiaalit täyttävät molempien materiaalien vaatimukset. SS316:lla on ASTM A182 mukaan 0,08 % hiilipitoisuus ja materiaalilla SS316L (L=matala hiilipitoisuus) on korkeintaan 0,03 % hiilipitoisuus. Metalliseos jonka hiilipitoisuus ... lisää

Miksi moderneissa suojataskuissa on yleensä naaraskierteinen liitäntä lämpötilamittaria varten, eikä uroskierteinen, kuten vanhoissa?

Vaurioitumisriski on pienempi sisäkierteisillä liittimillä kuin ulkokierteisillä liittimillä. Suojataskujen vaihdossa esiintyy usein vaikeuksia. Käyttämällä sisäkierrettä, lämpötilamittari voidaan irr ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.