Teollisuus- ja lääkekaasut

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Teollisten kaasujen monipuolinen maailma

Kaasuille ja kaasusekoituksille löytyy lukuemattomia sovelluksia nykyteollisuudessa. Niitä käytetään esimerkiksi tuotantoteollisuuden lämpöprosesseissa, ja elintarvikkeiden sekä elektronisten komponenttien varastoinnissa ja säilytyksessä. Lääketeollisuudessa niitä käytetään esimerkiksi tekohengitykseen ja invasiivisiin toimenpiteisiin. Erilaisten sovellusten määrä on lähes loputon.

Riippuen kaasun tyypistä tai sille asetetuista vaatimuksista, kaasut voivat olla joko nestemäisessä tai kaasumaisessa olomuodossa. Niitä toimitetaan erikokoisissa kaasupulloissa ja kaasusäiliöissä.


Vahvuutemme

Laitteitamme käytetään erilaisiin mittaustehtäviin yksinkertaisista paineenvalvontasovelluksista pintamittaukseen ja automatisoituihin itseaktivoituviin tapahtumavistintätehtäviin. Asiakkaan pyynnöstä voimme varustaa mittauslaitteemme langattomilla moduuleilla, jotka mahdollistavat säiliöiden sijainnin ja tilan seurannan liikkuvissa järjestelmissä. Tarvittaessa autamme asiakkaitamme integroimaan mittaustekniikkaamme suoraan heidän tuotteisiinsa. Näin mahdollistamme uusien ainutlaatuisten ratkaisujen kehittämisen.

On sanomattakin selvää, että laitteemme täyttävät kaikki tärkeimpien standardien vaatimukset (esim. ISO 5171) ja niistä on saatavilla öljyttämiä, rasvattomia kuten myös Ex-todistuksellisia malleja. Happikäyttöön tulevissa mittareissa käytetään vain BAM-listattuja materiaaleja.


/