Tekniset ratkaisut – Paine

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Teidän tarpeenne- Meidän ratkaisumme

Emme ole pelkästään laadukkaiden standardimittausinstrumettien toimittaja, vaan myös osaava ja luotettava kumppani ratkaisemaan yksilölliset mittaustarpeenne kansanne. Yhdessä suunnitelemme ja rakennamme räätälöidyt ratkaisut tarpeisiinne.

Etunne

  • Asiakaskohtaiset paineen mittausratkaisut
  • Lyhyet toimitusajat ja kustannustehokkaat ratkaisut
  • Maailman laajuinen palveluverkosto tytäryhtiöidemme ja jälleenmyyjiemme kautta
  • Ensiluokkainen laatu ja maailmankuulu osaaminen
  • Vuosien kokemus paineenmittausteknologiasta ja teollisesta valmistuksesta
  • Korkealuokkainen valmistusteknologia
  • Osaava ja innovatiivinen suunnitteluhenkilöstö

Mahdollistaa yksilölliset ratkaisut

Toteuta tarvitsemanne paineen mittausinstrumenntti meidän kansamme. Oli se sitten mekaaninen, mekatroninen tai sähköinen, meiltä löytyy oikea ratkaisu. Meiltä löytyy myös muut lisätarvikkeet mittaukseen, kuten yhteet ja painevälittimet. Kokemuksemme lukemattomista erilaisista sovelluksista ja projekteista on käytettävissänne ja sen ansiosta pystymme tarjoamaan teille tarpeenmukaiset ladukkaat ja räätälöidyt ratkaisut.

Kerro meille – Annamme mielellämme neuvoja


Paineanturit

Tarjoamme täydellisen sarjan sähköisiä paineantureita. Keraaminen -, thin-film - tai piezoresistiivinen  anturi – löydät kaikki meiltä. Valmistamme itse kaikki anturimme viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttäen.

Saatavilla useita erilaisia paineantureita tarpeisiinne:


Painelähettimet

Paineen mittaus vaikeissa - ja haatavissa olosuhteissa vaatii usein painevälittimen käyttöä. Useat erilaiset mekaaniset ratkaisut ja materiaalit mahdollistavat laajan paine- ja lämpötila-alueen mittaamisen sekä erilaisten vaativien aineiden mittaamisen. Standardi materaalien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman erikoismateriaaleja lähes kaikkin instrumentteihimme. Lisäksi painevälittimemme soveltuvat myös hygieenisiin- ja räjähdysvaarallisiin sovelluksiin.     
 
Jos ette kuitenkaan löydä oikeaa tuotetta meidän vakiotarjonnastamme, niin suunnitelemme ja valmistamme mielellämme vaatimuksienne mukaisen tuotteen tarpeisiinne.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0