Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Suorituskykyä suorituskykyisille työkoneille

Äärimmäistä suorituskykyä äärimmäisellä energiatehokkuudella, tarkat vaatimukset turvallisuudelle ja päästöille - vaatimukset työkoneiden suorituskyvylle ovat nousseet valtavasti. Nämä teollisuuden asettamat vaatimukset voidaan täyttää vain operoinnin ja apuprosessien tarkalla säädöllä, sekä automatisoinnin ja välittömän energiantarpeen energianhallinnan avulla. Esivaatimus tälle on aina korkealaatuinen mittausteknologia.

WIKA tarjoaa laajan paletin korkealaatuisia mittauslaitteita, jotka ovat räätälöityjä työkoneiden vaatimiin mittaustehtäviin. Niiden mittausalueet, tarkkuus, käyttölämpötilat ja ylipaineensieto ovat mitoitettu tälle toimialueelle ja täyttävät alalle tyypilliset liitinstandardit ja vaatimukset kompaktille koolle.


Lujatekoisuutta äärimmäisiin olosuhteisiin

Iskut ja värinä, pöly ja muta, kuivuus ja kosteus, lämpö ja kylmyys, sekä vaihteleva elektromagneettinen ympäristö - työkoneet altistuvat käytössä erittäin vaihteleville olosuhteille. Siitä huolimatta niiden tulee tarjota vakaata suorituskykyä.

WIKA pystyy vastaamaan toimialan äärimmäisiin vaatimuksiin erittäin lujatekoisilla tuotteilla joissa yhdistyvät tietämys mittausteknologiasta, laadukkaat materiaalit, uusimmat valmistustekniikat ja lujatekoinen suunnittelu. Näiden ansiosta ne kestävät suuria iskuja, tärinää ja lämpötilanvaihteluita. Lisäksi niillä on erinomainen IP-suojaus ja loistavat EMC-ominaisuudet.


Suuri luotettavuus ja saatavuus

Lyhyet huoltoajat - työkoneille on erittäin tärkeää, että kone on käytettävissä aina kun sitä tarvitaan. Käyttövalmius määräytyy komponenttien toimintavalmiudesta kyseiseen tehtävään joka voi olla toiminnallisesti merkityksellinen, käyttöolosuhteista riippuva tai jopa turvallisuuskriittinen. Siksi näiltä komponenteilta vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta. WIKA suuntaa kaikki liiketoimintaprosessit toimitettavaa laatua kohti. Lisäksi WIKA noudattaa valmistuksessa Lean-filosofiaa sekä pyrkii jatkuvaan kehitykseen Kaizen-tekniikalla ja Six Sigma -menetelmällä. Suuri osa WIKAn tuotannosta tapahtuu sisäisesti, joten sitä pystytään hallinnoimaan tehokkaasti. Jatkuva testaus on tärkeä osa tuotantoprosessia. Sen ansiosta WIKAn tuotteille saadaan niille ominainen luotettavuus.

Käyttösovellus esimerkkejä

  • Rakennuskoneet: Kuormaajat, kaivurit, puskutraktorit, kippiautot, tiejyrät, ...
  • Maatalouskoneet: Traktorit, leikkuupuimurit, rehunkorjuukoneet, kasvinsuojeluruiskut, ...
  • Metsäkoneet: Harvesterit, kuormatraktorit, ajoneuvot, kuormaajat, ...
  • Materiaalinkäsittely: Ajoneuvonosturit, kuormausnosturit, trukit, konttikurottajat, ...
  • Kunnallisajoneuvot: Aura-autot, harja-autot, jäteautot, ...
/
Segment brochure

Mobile working machines