Monipistelämpötilamittaus

Monipistelämpötilan mittausta käytetään useissa sovelluksissa jalostamoissa ja petrokemian teollisuudessa. WIKA on maailmalla johtava joustavien monipistelämpötila-antureiden valmistaja ja monien yritysten ja katalyyttitoimittajien valitsema ratkaisu. Meidän mittausperiaatteita ja ratkaisuja kuten FLEX-R® ja FLEX-O® pidetään yleisesti johtavina teknologioina teollisuudessa. Monipistelämpötilamittausta käytetään lisäksi monissa lämpötilan mittausratkaisuissa , kuten suojataskuissa, T-profiileissa, lämmönsiirtolevyissä ja erilaisissa jousivoimaisissa antureissa. Lisäksi monipisteteknologiaa käytetään mini-monipistemittauksessa, jossa mittausalue sekä mittauspisteiden tiheys ja termoparin koko ovat ratkaisevia ja aiheuttavat haasteita.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mikä on toisiosuojakammio?

Toisiosuojakammio on tila (kaulaputki) joka on tiivistettytila primääri ja sekundaari tiivisteiden välissä , jossa on instrumentin kytkentä. Mikäli primääritiiviste pettää täyttyy toisiosuojakammio ja sinne sii ... lisää

Tarvitaanko reaktorissa hitsausta kun vaihdetaan FLEX-R®?

EI, FLEX-R® on suunniteltu helposti vaihdettavaksi huoltoseisakin aikana. Anturit voidaan vaihtaa käyttämällä oikeita asennustarvikkeita ja liittää olemassa oleviin yhteisiin.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.