Monipistelämpötilamittaus

Monipistelämpötilan mittausta käytetään useissa sovelluksissa jalostamoissa ja petrokemian teollisuudessa. WIKA on maailmalla johtava joustavien monipistelämpötila-antureiden valmistaja ja monien yritysten ja katalyyttitoimittajien valitsema ratkaisu. Meidän mittausperiaatteita ja ratkaisuja kuten FLEX-R® ja FLEX-O® pidetään yleisesti johtavina teknologioina teollisuudessa. Monipistelämpötilamittausta käytetään lisäksi monissa lämpötilan mittausratkaisuissa , kuten suojataskuissa, T-profiileissa, lämmönsiirtolevyissä ja erilaisissa jousivoimaisissa antureissa. Lisäksi monipisteteknologiaa käytetään mini-monipistemittauksessa, jossa mittausalue sekä mittauspisteiden tiheys ja termoparin koko ovat ratkaisevia ja aiheuttavat haasteita.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mitä verifikaatioita FLEX-R® laippa-asennuksella on?

ASME laskelmat, joilla on mitoitettu primääri - ja sekundaari liitynnät sekä toisiosuojakammio, on saatavilla. Kaikki hitsaukset on tarkastettu väriaineella (LPI). Rakenne on painetestattu sisä- ja ulkopuolelta. Materiaalien testirapor ... lisää

Tarjoaako WIKA asennuspalveluita?

Kyllä, tarjoamme täydellisen asennuspalvelun, kun tarvitaan nopeaa ja vaativaa asennusta. Tarjoamme myös tarkastus-, käyttöönotto- ja valvontapalveluja asennuksille asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.