Kannettavat lämpötilamittarit

Kannettavat lämpötilankalibrointi-instrumentit sopivat liikkuvaan käyttöön. Niille on saatavissa useita eri lämpötilamittarimalleja. Tämä mahdollistaa niiden käytön laajalla asteella erilaisissa mittaussovelluksissa. Kalibraattorilla mitattu data voidaan käsitellä tietokoneohjelmistolla. Osa laitteista kykenee tallentamaan kalibrointitiedot laitteen sisäiseen muistiin, joka voidaan myöhemmin siirtää tietokoneelle. Tarvittaessa on mahdollista luoda kalibrointitodistus WIKA-CAL -ohjelmistollamme.

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Miten voi löytää ASL-tuotteet WIKAlta?

Uudet tuotesijainnit ASL-tuotevalikoimalle


ASL on ollut osa WIKA Gropuuia vuodesta 2013. ASL on johtava AC-vastussiltojen ja tarkkojen kannettavien lämpötilamittareiden valmistaja.

Yhdistymisen kautta WIKAn tuo ... lisää

Mikä on SMART probe?

"SMART probe" on RTD-tarkkuusanturi jossa on elektroninen muisti liittimessä. Muistisiru tallentaa kalibroitavan anturin kertoimet ja sen koko mittaushistorian. Muisti sisältää suurimman ja pienimmän lämpötilan jossa anturi on oll ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.