WIKA yrityksenä

WIKA Finland

Yhteistyökumppanisi paineen- ja lämpötilanmittauksessa

WIKA Finland Oy, joka on perustettu 1998, on osa maailman johtavaa paineen ja lämpötilanmittauslaitteiden valmistajaa WIKA Alexander Wiegand SE &Co KG:tä.

Myymme, jakelemme, huollamme ja korjaamme painemittareita, -lähettimiä, -välittimiä, ja kytkimiä, kuten myös lämpötilamittareita, termopareja, suojataskuja ja erilaisia pinnankorkeuden- ja virtauksenmittauslaitteita. Meillä on myös erittäin laadukas kalibrointipalvelu. Asiakkaamme edustavat useita eri teollisuuden aloja aina sähkövoimasta kemianteollisuuteen.

Myynti ja tekninen tuki

WIKA Finlandin teknisesti osaavalla henkilökunnalla on yli 15 vuoden kokemus teollisuuden instrumentoinnista.Vahva projektitiimimme auttaa sinua kaikissa modernien projektien asettamissa haasteissa ja vaatimuksissa.

B2B valmius

WIKA:lla on käytössä B2B-yhteydet, jotka auttavat hallinnoimaan ja käsittelemään tilausprosesseja. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä avainasiakkaidemme ja jakelukanaviemme kanssa, voidaksemme tarjota heille parhaat sähköiset työkalut ja tilausjärjestelmät. Näin pystymme minimoimaan tilausten käsittelyyn kuluvaa aikaa ja kuluja. Mikäli haluat lisää tietoa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.