Analysointilaitteet

WIKA tarjoaa laajan valikoiman analysointilaitteita kaasunmittaussovelluksiin. Niillä voidaan seurata SF6-kaasun purkaumia johtimissa, kohonneita vaarallisten ja hapettavien aineiden pitoisuuksia ja paljon muuta. Analysointilaitteiden käyttö on välttämätöntä, jotta tehtaan turvallisuus voidaan varmistaa pitkäaikaisesti.

Valikoimaamme kuuluu instrumentteja yksittäisen hajoavan aineen mittauksiin, multianalysointilaitteita takaisinpumppaustoiminnolla, sekä erittäin tarkkoja laboratoriolaitteita.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mitä ovat kaasunkäsittelylaitteet?

Kaasunkäsittelylaitteet ovat laitteita, jotka kykenevät tiettyyn rajaan saakka poistamaan hiukkasia ja kosteutta SF6-kaasusta. Mikäli kaasu pystytään puhdistamaan ja palauttamaan sallittuihin rajoihin, voidaan se palautta takaisi ... lisää

Kuinka kauan analyysin tekeminen kestää?

Keskimäärin 7.5 minuuttia. Kahden minuutin jälkeen ensimmäiset tulokset ilmaantuvat näytölle. Käyttäjä voi lyhentää mittausaikaa. Mikäli ensimmäiset arvot ovat jo rajojen ulkopuolella voi käytt&a ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.