Analysointilaitteet

WIKA tarjoaa laajan valikoiman analysointilaitteita kaasunmittaussovelluksiin. Niillä voidaan seurata SF6-kaasun purkaumia johtimissa, kohonneita vaarallisten ja hapettavien aineiden pitoisuuksia ja paljon muuta. Analysointilaitteiden käyttö on välttämätöntä, jotta tehtaan turvallisuus voidaan varmistaa pitkäaikaisesti.

Valikoimaamme kuuluu instrumentteja yksittäisen hajoavan aineen mittauksiin, multianalysointilaitteita takaisinpumppaustoiminnolla, sekä erittäin tarkkoja laboratoriolaitteita.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Kuinka kaasuanalyysi toimii?

Kaasuanalysaattori kytketään kojeiston kaasua sisältävään säiliöön ja käynnistetään mittaus. Analysaattori ottaa pienen määrän kaasua kojeistosta omaan sisäiseen säiliöön ... lisää

Mitä pitää ottaa huomioon lyhennettäessä mittausaikaa?

Kun mittausaikaa lyhennetään, tehdasasetukset muuttuvat myös. Riippuen analysaattoriin valituista antureista ja analysaattorin konfiguraatiosta voi erityisesti herkät anturit antaa tuloksia, jotka ovat datalehdellä mainittujen mää ... lisää

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.