Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Kyky kohdata kaikki haasteet

Kemianteollisuus asettaa äärimmäisiä vaatimuksia kaikkiin prosessissa käytettäviin laitteisiin. Niiden täytyy täyttää kansainvälisiä suosituksia kuten PED ja ATEX. Sähköisiä ja mekaanisia mittauslaitteita lämpötilan, paineen ja pinnankorkeuden mittaukseen käytetään yleisiin käyttösovelluksiin, mutta  mahdollisesti myös räjähdysalttiilla alueilla. Mittauslaitteiden täytyy toimia kiitettävästi agressiivisessä ja normaalissa ympäristössä. Suosittelemme säännöllistä kalibrointia mittauslaitteille, jotta ne toimivat pitkään haastavissa olosuhteissa.


Materiaalit

Kemiallisissa prosesseissa käytetään standardimateriaalina ruostumatonta terästä. Yleiset maailmanlaajuisesti käytettävät materiaalit ovat 316L ja 1.4404/1.4435. Prosesseissa joissa on erittäin agressiivisia aineita, mittauslaitteet voidaan varustaa suojataskuilla ja painevälittimillä. Lisäksi pinnankorkeuden mittaus voidaan suorittaa ulkopuolisesti. Tarjolla on laaja valikoima kemikaaleja kestäviä materiaaleja. Kostuvat osat valmistetaan erikoismateriaaleista.


WIKA - Vahva yhteistyökumppanisi

Standardituoteluettelomme sisältää tuotteita joita voidaan käyttää usealla eri tavalla. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi meiltä löytyy myös asiakaskohtaisia ratkaisuja, joka takaa että jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sen vaatimukset täyttävä tuote. Ammattitaitomme ja luotettavuutemme yhdessä kansainvälisen myynti- ja palveluverkkomme kanssa on tehnut WIKAsta globaalin yhteistyökumppanin useille kansainvälisesti tunnetuille yrityksille kemianteollisuudessa.

WIKA on ollut aktiivinen urakoitsijatoiminnassa jo yli 25 vuotta. Yhteistyössä kansainvälisten yritysten kanssa olemme osana tärkeitä projekteja ympäri maailmaa. Olemme enemmän kuin vain luotettava mittauslaitteiden toimittaja. Tämän lisäksi kehitämme yhteistyössä tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät juuri sinun vaatimukset.

WIKA on pätevä yhteistyökumppani projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta  ja toteutuksesta varaosien toimitukseen koko elinkaaren ajan asti.


Kapasiteetin tekijät

Korkea suorituskykymme perustuu kolmeen tekijään: Laaja ja innovatiivinen tuotevalikoima, asiantunteva huolto ja globaali edustus. Autamme mielellämme myös teitä menestymään toiminnassanne.


/
Segment brochure

Chemical and petrochemical industries - customised measurement solutions and services

Segment brochure

Tubeskin measurements

Brochure

EPC Contractor Business

Kalibrointipalvelut

Luovuta mittauslaitteesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin kalibroitavaksi.

Tiedot