Monipuoliset pintakytkimet

Pintakytkimiä käytetään yhden tai useamman rajapinnan tunnistamiseen. Ne toimivat riippumatta nesteen vaahtoutumisesta, johtavuudesta, dielektrisyydestä, paineesta, tyhjiöstä, lämpötilasta, höyryistä, kondensaatiosta, kuplien muodostumisesta, kiehumisesta ja värinöistä ja soveltuvat lähes kaikille nestemäisille aineille. Kytkentätoiminto on kosketukseton ja kulumaton, eikä se tarvitse virransyöttöä. Pintakytkimien yksinkertainen toimintaperiaate mahdollistaa niiden käytön erittäin laajassa valikoimassa erilaisia sovelluksia mm. yleiset teollisuuden käyttösovellukset ja valmistusprosessit.

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Mitkä ovat pinta-anturin tuomat edut?

  • Luotettavaksi todettua mittausmenetelmää voidaan käyttää useissa sovelluksissa
  • Jatkuva pinnan mittaus riippumatta fysikaaliisista ja keemisistä muutoksista aineessa kuten vaahtoutuminen, konduktiivisyys, dielektrisy ... lisää

Miten pinnankorkeusanturi toimii?

Ne toimivat uimuriperiaatteella magneettisella lähetyksellä. Uimurin magneettijärjestelmä ohjausputkessa aktivoi vastusmittausketjun, joka vastaa 3-johdin potentiometripiiriin.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.