WIKA yrityksenä

Tuotevalikoima

Monipuolinen  ja joustava

Markkinoiden laajin ja monipuolisin tuotevalikoima tarjoaa suuren määrän erilaisia mittausratkaisuja. WIKA:n tuoteohjelma jakautuu useisiin tuotealueisiin, jotka mahdollistavat laajan sovellusten kirjon. Lisäksi monet instrumentit yhdistämällä toisiinsa saadaan lisättyä niiden sovelluskohteita, esim. painevälittimet, kapillaarit tai suojataskut.

Paine

Kaikki yhdeltä toimittajalta - WIKA tarjoaa täydellisen instrumenttivalikoiman suhteellisen - ja, absoluuttisen paineen sekä paine-eron mittaamiseksi: Painemittarit, digitaaliset painemittarit, kiinteäalueiset painelähettimet, prosessilähettimet, painemittarit sähköisellä lähtösignaalilla, painekytkin ja painemittarit kytkimellä. 

Käyttämällä painevälitintä voidaan mittausinstrumentti viedä vaativiin lämpötiloihin -90 … +400 °C ja prosesseihin, joissa on agressiivisia, hankaavia, viskooseja tai myrkyllisiä aineita. Jokaiseen sovellukseen löytyy optimaalinen välitin, jonka materiaalit ja täyttönesteet vastaavat prosessin vaatimuksia.

Kattava valikoima lisätarvikkeita pitää sisällään venttiileitä ja suojauslaitteita (hanojamittariventtiileitä ja vesilukkoputkia ), asennustarvikkeita sekä sähköisiä komponentteja.   

Lämpötila

Jokaiselle lämpötila-alueelle löytyy oikea ratkaisu. WIKA:n tuotevalikoima sähköisille lämpötilanmittaukselle sisältää termoparit ja vastuslämpötila-anturit ( PTC ja NTC) integroidulla liittimellä, kytkentäkaapelilla tai erillisellä kytkentäkotelolla laajalle mittausalueelle - 200 … +1,700 °C. Lisäksi WIKA:n valikoimaa täydentävät lämpötilakytkimet, analogiset - ja digitaaliset lämpötilalähettimet, lämpötilasäätäjät ja digitaaliset lämpötilanäytöt. 

Lämpötilamittareidemme toimintaperiaatteet ovat bimetalli, lämpölaajeneminen tai kaasun käyttö. Näillä periaatteilla katamme  luotettavan mittaamisen -200 to +700 °C lämpötila-alueella erilaisissa tarkkuusluokissa, erilaisille vasteajoille ja erilaisissa ympäristöissä. 

Vaativiin olosuhteisiin WIKA:lla on tarjota suojataskut, jotka valmistetaan joko putkiaineesta tai täydestä materiaalista. Tarjoamme myös erilaisia laippa ja liitosratkaisuja (kierre tai hitsattu). Lisäksi suojataskuja on saatavana Van Stone rakenteella sekä puhtaisiin sovelluksiin elintarvike- ja lääketeollisuuteen.

Pinnankorkeus

WIKA:lla on laaja - ja kattava valikoima pinnakorkeuden mittausinstrumentteja. Ratkaisumme kattavat lämpötila-alueen 450 °C asti, erilaiset aineen tiheydet alkaen 400 kg/m³ sekä paineen 500 bar:iin saakka. Valikoimamme sisältää pinnakorkeuden osoittimiauppoantureita (hydrostaattinen painelähetin), näkölaseja, magneettisia uimurikytkimiä, optisia kytkimiä sekä räätälöityjä erikoissovelluksia.

Voima

Tuotevalikoimamme kattaa venymä ja puristus voima-antureita , leikkaus- ja taivutusvoima, punnitusanturit, akselivoima, yksipistevoima sekä erikoisvoima-anturit ja kokonaiset voimanmittausjärjestelmät.

Virtaus 

Ratkaisumme  virtausmittaukseen sisältää, kuristuslaipat, mittausputket ”meter-run”, virtaussuuttimet, Venturiputket ja virtauksen rajoittimet. Tällä kattavalla tuotevalikoimalla pystymme tarjoamaan ratkaisun useimpiin teollisuuden virtausmittauksen tarpeisiin. Lisäksi suunnittelemme räätälöityjä ratkaisuja erikoissovelluksiin. 

Kalibrointi

Vaadimme parasta tarkkuuta: WIKA :lla on tarjonnassa laaja valikoima kalibrointi-instrumenttejä paineellelämpötilalle sekä sähköisille suureille. Useat patentoidut ratkaisumme varmistavat kalibrointilaitteidemme korkean laadun ja suorituskyvyn.

Kalibrointipalvelumme sisältävät mittalaitteiden kalibroinnit WIKA:n omasa akkreditoidussa DKD/DAkkS kalibrointilaboratorio. Sen lisäksi teemme myös kalibrointia ”on site” asiakkaiden tuotantotiloissa.

SF6-kaasun analysointi ja käsittely

Jotta voidaan operoida SF6-kaasun kanssa oikein, vaaditaan siihen oikeat laitteet ja toimintatavat. WIKA:lla on täydellinen tuoteperhe SF6-kaasun käsittelyynanalysointiin ja ilmaisuun lisäksi järjestämme myös tarvittavan sertifioidun koulutuksen kaasun käsittelyyn.

Räätälöidyt ratkaisut

Sinun vaatimuksesi – meidän ratkaisumme: WIKA ei ole ainoastaan ensiluokkainen mittausteknologian valmistaja, vaan myös korkean osaamisen omaava kumppani. Kun tarvitsette räätälöityjä ratkaisuja mittausongelmien ratkaisemiseksi, kerro se meille – teemme sinulle mielellämme toimivan ratkaisun.