Voiman mittaus ja Voima-anturit

Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa ? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Voiman mittauksessa käytettävät voima-anturit mittaavat voimaa, joka vaikuttaa venymään tai puristustuvuuteen ja niitä kutsutaan myös voimalähettimiksi. WIKA:n tuotevalikoimassa on erilaisia voiman mittaamisen tekniikoita erilaisiin sovelluksiin. Nämä anturit kattavat mitta-alueen  0 … 0.5 N -  0 … 10,000 kN. Taattua korkeaa laatua ja luotettavuutta WIKA:lta.

Voiman mittaus: Standardit voima-anturit

Olipa sovelluksesi koneenrakennuksessa, satamalogistiikassa, nostureissa tai hisseissä, lääketeollisuudessa tai maanviljelyksessä tai aivan jossain muulla toimialalla voit aina valita WIKA:n voima-anturin, joka parhaiten soveltuu tarpeisiisi. WIKA:n valikoimasta löydät, venymäanturit, puristusvoima-anturit, leikkaus- ja taivutusvoima-anturit, ketjulukko-  tai rengasvoima-anturin sekä kuorma-anturin ja köysivoima-anturit. Erilaisia voima-antureita on saatavilla standardiversioina, joita tietenkin pystymme modifioimaan tarpeittesi mukaan. Osaava tekninen henkilökuntamme auttaa mielellään sinua valitsemaan oikean anturin sovellukseesi.   

Voiman mittaus: Räätälöidyt voima-anturi 

Mikäli et löydä sopivaa voima-anturia valikoimastamme, niin voimme sellaisen kyllä sinulle suunnitella ja valmistaa. Ei ole väliä onko kyseessä massatuote vai pienempi erä voimme sinua auttaa. Kokeneet suunnittelijamme tuntevat tuotteemme ja osaavat kertoa millaisen voima-anturin tarvitset sovellukseesi. Teemme sinulle optimaalisen ja toimivan ratkaisun.   

Voiman mittaus:  Erikoisvoima-anturit

Valikoimastamme löytyvät myös kuorma-anturit. Nämä erikoisvoima-anturit on suunniteltu nimenomaan punnitussovelluksiin. Ne ovat tyypillisesti erittäin tarkkoja 0.01 % ja 0.05 % tarkkuus mitta-alueesta. Näitä voima-anureita käytetään tyypillisesti pakkaus ja pullotus vaa’oissa, testausjärjestelmissä, sähköisissä tarkkuusvaa’oissa ja teollisuus vaa’oissa.

Voiman mittaus: Erilaiset vaatimukset voima-antureille

Voima-antureiden on täytettävä useita erilaisia vaatimuksia, kuten korkea laatu, tarkkuus, nopeat toimitukset, turvallinen toiminta vikatilanteissa, henkilöturvallisuus. Näitä ominaisuuksia me,  WIKA:lla, tarjoamme yhteistyökumppaneillemme.  

Voit myös luottaa meihin, kun on kyseessä toiminta vaativissa ja erikoisolosuhteissa. Toimimme normien ja konedirektiivin 2006/42/EC mukaisesti. Meillä on valikoimassamme tuotteita, jotka ovat SIL–turvaluokiteltuja ja niitä voidaan käyttää vaarallisissa ympäristöissä  (ATEX, IECEx, FM, CSA, UL).

Voiman mittaus: Erilaisia voima-anturiteknologioita

WIKA:n voiman mittauksesa käytetään kolmea eri teknologiaa: venymä liuska, thin-film ja hydraulinen voiman mittaaminen.

  • Venymäliuska  (FSG)  tarjoaa laajat voima-anturien sovellusmahdollisuudet ja hyvän tarkkuuden 0.01 % mitta-alueesta. Venymäliuskalla saadaan mitattua pienetkin voimat luotettavasti ja tarkasti. Venymäliuska liimataan muotoa muuttavaan runkokappaleeseen, ja sillä voidaan mitata

    0... 0.5 N - 0 ... 10,000 kN voimia.

  • Thin-film teknologiaa käytetään monissa voima-antureissa ja usein myös hankalissa sovelluksissa. Thin-film teknologian etuna on edullisuus, jämäkkyys, redundanttinen lähtösignaali ja pitkän ajan stabiliteetti. Thin –film-valmistusprosessissa mittaussilta liitetään automaattisesti voima-abturiin. Mittausalue on tyypillisesti  0 ... 1 kN - 0 ... 10,000 kN.

  • Hydraulinen voiman mittaamisessa käytetään mäntää joka puristaa nestettä astiassa, jonka painetta mitataan anturilla. Helppokäyttöisyytensä, vahvan rakenteensa ja toimintansa ilman ulkoista virtalähdettä ansiosta se on hyvin suosittu voima-anturi. Mittausalue on tyypillisesti 0 ... 160 N - 0 ... 10,000 kN.

  • WIKA & tecsis: Voiman mittauksen menestyjät yhdessä

    Kahden johtavan mittasutekniikan toimijan yhdistyminen laajentaa WIKA:n tuotetarjontaa voiman mittaamiseen ja voima-antureihin. Tecsis edustaa innovatiivista ja korkealuokkaista voima-anturiteknologiaa, jonka laatu on taattu. Anturivalmistuksemme on kolmessa eri maanosassa. Oikeat tuotteet oikeille markkinoille, nopeat - ja luotettavat toimitukset ja kilpailukyiset hinnat takaavat asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Kun tarvitset luotettavaa partneria voiman mittaamisessa, voit luottaa WIKA:aan – yksityiseen yritykseen, joka ajattelee ja toimii pitkäjännitteisesti sinun eduksesi.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0