Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Painekytkimiä käytetään laajasti teollisissa ja teknisissä prosesseissa. Kun määrätty paine saavutetaan, kytkin avaa tai sulkee vastaavan rajakoskettimen. Riippuen sovelluksen vaatimuksista voidaan käyttää joko sähköistä tai mekaanista mallia.

Jokaiseen sovellukseen löytyy oikea laite WIKAn tuotevalikoimasta:

Mekaaniset painekytkimet - vakiomalli

Kun määrätty paine saavutetaan mekaanisessa painekytkimessä, kytkin aktivoituu ja lähettää sähköisen signaalin. Tätä varten ei tarvita ulkoista virtaa. Luotettavuus on mekaanisten painekytkimen suuri etu.

WIKA painekytkimissä on korkealaatuiset mikrokytkimet. Ne ovat tarkkoja ja takaavat pitkäaikaisen vakauden. Jopa 15 A/ 220 V sähköisten kuormien kytkentä on mahdollista ilman ongelmia.

Matalille jännitteille käytetään kullattuja kytkimiä ja kaasutäyttöä (argon). Sähköiset painekytkimet soveltuvat myös hyvin matalille kytkentätehoille.

Mekaaniset painekytkimet - räjähdyssuojattu

Vaarallisiin olosuhteisiin on tarjolla Ex-ia tai Ex-d -versioita WIKAn mekaanisista painekytkimistä. Ex-d hyväksytyt kytkimet on tarjolla epoksihartsi päällysteisellä kotelolla, joka on valmistettu kuparittomasta alumiinista.

Sähköiset painekytkimet

Sähköinen painekytkin perustuu sähköiseen paineanturiin. Piiriä säätelevän sähköisen kytkentäsignaalin lisäksi moni sähköinen painekytkin  tarjoaa analogisen painetta vastaavan signaalin. Näin kytkentäpisteen tunnistuksen lisäksi lähetetään todellinen paine. Sähköiset painekytkimet sisältävät usein näytön, josta mitattu paine voidaan lukea. Samalla asetusten tekeminen ja ohjelmointi on mahdollisia. Kytkentäpisteet, lähtösignaali, viiveaika, hystereesi ja muita parametreja voidaan säätää sovelluksen vaatimusten mukaisesti.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0