Kalibrointilaboratorio

Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa ? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

DAkkS akkreditaatti nr. D-K-15105-01-00

WIKAn kalibrointilaboratorio on akkreditoitu DAkkS:n mukaan. Se täyttää DIN EN ISO / IEC 17025 - standadin vaatimukset lämpötilan-, paineen-, DC virran, DC jännitteen ja DC vastuksen kalibrointiin.

Kalibrointilaboratorio lämpötilan kalibrointiin

Kalibroimme laboratoriossamme lämpötilanmittauslaitteita alueelle -196 °C ... +1200 °C tarkkuudella 2 mK ... 1,5 K riippuen lämpötilasta ja menetelmästä. Kalibrointilaboratoriomme on varustettu laajalla valikoimalla erilaisia standardi vastuslämpötilamittareita, termopareja, lämpötila fiksattuja referenssipisteitä ja kalibrointihauteita. Jokaiseen kalibrointitehtävään löytyy soveltuva instrumentti.

Kalibrointilaboratorio paineen kalibrointiin

Kalibroimme laboratoriossamme paineenmittauslaitteita alueelle -1 bar ... 8000 bar tarkkuudella 0,003 % ... 0,01 % riippuen painealueesta. Käytämme kalibrointilaboratoriossamme vain erittäin korkean tarkkuuden omaavia testauslaitteita ja painesäätimiä. Uusin WIKA-Cal kalibrointiohjelma täydentää kalibrointilaitteitamme.

Kalibrointilaboratorio sähkösuureille

Kalibroimme laboratoriossamme sähköisiä suureita alueilla 0 mA ... 100 mA, 0 V ... 100 V ja 0 Ω … 10 kΩ. Käytämme erittäin tarkkoja prosessikalibraattoreita DKD/DAkkS - kalibrointiin.

Liikkuva kalibrointipalvelu

Liikkuva kalibrointipalvelumme pystyy suorittamaan DKD/DAkkS -kalibrointeja paineelle ja tehdaskalibrointeja lämpötilalle.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0