Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

WIKA on johtava mekaanisten painemittareiden valmistaja ja kehittäjä. 0,5 bar tai 7000 bar - Meiltä löytyy oikea painemittari teollisuuden kaikkiin vaatimuksiin:

Bourdon-kaarellinen suhteellisenpaineenmittari (0,6 ... 7000 bar)

Bourdon-kaarellisia painemittareita käytetään paineen määrittämiseen kaasuissa ja nesteissä. Haponkestävästä teräksestä valmistettu malli soveltuu hyvin agressiivisiin käyttöolosuhteisiin. Kotelon nestetäyttö varmistaa tarkan mittarinäytön myös korkeissa dynaamisissa painekuormissa ja tärinässä. WIKA:lla on tarjota laaja valikoima erittäin tarkkoja painemittareita. Tarkkuudet ovat 0,1, 0,25 tai 0,6 % mittausalueesta. Näille painemittareille voidaan luoda DKD/DAkkS -kalibrointitodistus.

Kalvojousikoneistoiset painemittarit korkealla ylipaineen kestolla (16 mbar ... 40 bar)

Kalvojousikoneistoisia painemittareita käytetään agressiivisissa kaasumaisissa ja nestemäisissa aineissa. Painemittarit joissa on avoin liitäntälaippa sopivat myös erittäin viskoottisille ja saastuville aineille sekä aggressiivisiin ympäristöihin. Painealueesta ja laitetyypistä riippuen voidaan saavuttaa ylipaineenkesto, joka on 3 tai 5 kertaa asteikon loppuarvo. Erikoismalleissa ylipaineenkesto on 10, 40, 100 tai 400 bar niin että mittaustarkkuus pysyy muuttumattomana. Kotelon nestetäyttö varmistaa tarkan mittarinäytön myös korkeissa dynaamisissa painekuormissa ja tärinässä. Erityiset kostuvien osien materiaalit ovat saatavissa optioina.

Suhteellisenpaineen painemittarit sopivat erityisen hyvin erittäin mataliin paineisiin (2,5 ... 600 mbar)

Näitä painemittareita käytetään paineen määrittämiseen kaasuissa. Mitta-alue 0 … 2,5 mbar ja 0 … 1 000 mbar ja tarkkuusluokka 0,1 - 2,5. Näiden painemittareiden rakenne koostuu kahdesta pyöreästä poimutetusta kalvosta, jotka ovat reunasta yhdistetty toisiinsa painetiiviisti. Tietyissä malleissa ylipaineensuojaus on mahdollinen. Näitä painemittareita käytetään pääasiassa lääke-, tyhjiö-, ympäristö- ja laboratoriosovelluksissa sisällön mittaukseen ja suodattimen valvontaan.

Absoluuttipainemittarit

Absoluuttipainemittareita käytetään silloin, kun mitatut paineet ovat riippumattomia ilmanpaineen luonnollisista vaihteluista. Mitatun väliaineen painetta verrataan viitepaineeseen, mikä vastaa absoluuttipaineen nollapistettä. Tätä varten viitekammio tyhjennetään kokonaan niin, että siellä on lähes täydellinen tyhjiö. Näyttöasteikko on 0 … 25 mbar absoluuttinen ja 0 … 25 bar absoluuttinen, ja tarkkuusluokka on 0,6 ... 2,5 %. Tarkkoja absoluuttimittareita käytetään mm tyhjiöpumppujen - ja tyhjiöpakkauslaitteiden valvontaan. Niitä käytetään myös laboratorioissa kondensaatiopaineiden valvontaan sekä nesteiden höyryn paineen määritykseen.

Paine-eromittarit

Paine-eromittarit toimivat useiden painelaitteiden kanssa. Mittausalueet ovat laajat 0 ... 0,5 mbar ja 0 ... 1 000 bar sekä ylittävät staattiset paineet aina 400 bar saakka. Paine-eromittareilla voidaan esimerkiksi seurata kaasujen ja nesteiden virtausta sekä suodattimien likaantumisastetta. Ne soveltuvat myös ylipaineen seurantaan puhdastiloissa ja pinnankorkeudenmittaukseen suljetuissa astioissa. Niillä voidaan myös ohjata pumppulaitteistoja.

WIKAn prosessimittarit

WIKAn prosessiteollisuuden paineen- ja lämpötilanmittauslaitteet ovat todistaneet toimivuutensa miljoonia kertoja. Prosessimittariosastomme näyttää teille miksi.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0