Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

WIKA:lla on pitkä perinne paineen mittauslaitteiden valmistuksesta. Olemme valmistaneet mekaanisisa painemittareita jo yli 60 vuotta. Nykyään olemme johtava tekijä paineen- ja lämpötilan mittauksessa kuten myös kalibrointiteknologiassa. Arviolta noin 600 miljoonaa WIKAn mittauslaitetta on käytössä maailmanlaajuisesti.

WIKA:lla on laaja tuotevalikoima paineen mittauslaitteita:

Sähköiset paineen mittauslaitteet

Sähköisessä paineen mittauksessa, paine mitataan anturilla, joka muuntaa paineen säköiseksi signaaliksi. Sähköinen signaali ilmoittaa paineen tai paine-eron suuruuden. WIKA:lla on mittauslaitteita kaikilla yleisillä antureilla, joita käytetään sähköisessä paineenmittauksessa: ohut metallikalvo, paksu keraaminen kalvo ja piezoresistiivinen. WIKA kehittää ja valmistaa nämä itse.

Mekatroniset paineen mittauslaitteet

Järjestelmien ohjaamiseen ja seurantaan käytetään mekatronisia paineen mittauslaitteita, joissa on mekaanisen mittauksen lisäksi sähköinen ulostulosignaali. Sähköiset signaalit mahdollistavat prosessien nykyaikaisen seurannan. Virtapiirejä voidaan avata ja sulke kosketinkytkimillä. Näin prosesseja voidaan seurannan lisäksi ohjata reaaliaikaisesti kun tietyt arvot ylitetään. Mekaaniset painekytkimet täydentävät tuotevalikoimaa.

Mekaaniset paineen mittauslaitteet

Mekaanisissa paineen mittauslaitteissa käytetään paine-elementtejä, jotka deformoituvat elastisesti paineen vaikutuksesta. Paine voi olla joko positiivista tai negatiivista ympäröivään paineeseen verrattuna. Mekaaniset paineenmittauslaitteet eivät tarvitse virtaa toimiakseen. Niiden merkittävimmät edut ovat helppokäyttöisyys ja markkinoiden vakaus. WIKAn mekaanisten painemittareiden mittausalueet ovat 0 ... 0,5 mbarista jopa 0 ... 7000 bariin.

Painevälittimet

Painevälittimet laajentavat WIKAn tuotevalikoimaa. Niiden käyttö mahdollistaa paineen mittauksen äärimmäisissäkin olosuhteissa. WIKAlta löydät sopivat painevälittimet kaikkiin sovelluksiin.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0