tecsis: menestystarina

Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa ? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Yli 90-vuoden ajan Teksin on kasvanut ja kehittynyt luotettavaksi ja globaaliksi mittausteknologian valmistajaksi. Osana WIKA-konsernia, yritys on määrätietoisesti laajentunut ja kehittänyt korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita. Aluksi VDO: na tunnettu yritys, Tecsis:tä on tullut luotettava yhteistyökumppani teollisuudessa ja erityisesti voiman mittaamisen sovelluksissa ja ratkaisuissa.

Tecsis: voima-anturit, kuorma-anturit, thin film teknologiaan perustuvat puristusvoima-anturit ja venymä-anturit

Tecsis:in laaja tuotevalikoima valikoima kattaa taivutus- ja leikkausvoima-anturit, puristusvoima-anturit, hydraulivoima-anturit, akselivoima-anturit, rengasvoima-anturit, kuorma-anturit ja venymä-anturit. Olemme läheisessä tuotekehitysyhteistyössä monien asiakkaittemme kanssa, niin pienten kuin suurtenkin yritysten kanssa. Kokeneet suunnitteluinsinöörimme ymmärtävät syvällisesti asiakkaittemme haasteet ja vaatimukset. Monipuolinen ja laaja tuotevalikoimamme soveltuu laajasti eri toimialoille: koneenrakennuksesta nostureihin  ja hisseihin sekä moneen muuhun teolliseen trapeeseen.

Tulevaisuuden asiakastuki

Tammikuusta 2018 on Tecsis ollut täysin integroitu WIKA-konserniin ja kaikkia asiakkaita palvellaan suoraan WIKA Alexander Wiegand SE & Co. KG ja sen paikallisten tytäryritysten kautta. Asiakkaat saavat palvelua paikallisesti ja pääsevät nauttimaan koko WIKA-konsernin tuotevalikoimasta ja asiakastuesta. Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja mittaamiseen erilaisiin sovelluksiin.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0