Bourdon-kaarellinen painemittari

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Bourdon-kaarellisia painemittareita käytetään suhteellisen paineen mitatukseen painealueelle 0,6 ... 7000 bar. Ne on luokiteltu mekaanisiksi painemittareiksi ja toimivat ilman sähköä.

Bourdon-kaaret ovat säteittäin muotoiltuja toisesta päästä suljettuja putkia, joilla on soikea poikkileikkaus. Mitattavan aineen paine toimii putken sisällä ja aiheuttaa liikkeen sen vapaassa päässä. Liike välitetään koneiston kautta mittarinäytölle, joka ilmaisee paineen suuruuden.

C:n muotoiset Bourdon-kaaret valmistetaan noin 250° kulmalla. Niillä voidaan mitata painetta jopa 60 bariin asti. Korkeammille paineille käytettävät bourdonkaaret ovat kääritty kierteelle tai spiraalille.

WIKA kehittää, määrittelee ja valmistaa Bourdon-kaarelliset painemittarit itse EN 837-1 - standadin mukaan. Valmistamme Bourdon-kaarellisia painemittareita useiden yleisten kansainvälisten mittausalueiden, prosessiliittimien, hyväksyntien ja nimelliskokojen mukaan. Kriittisiin sovelluksiin löytyy nestevaimennettuja Bourdon-kaarellisia painemittareita. Kotelon nestetäyttö varmistaa tarkan mittarinäytön myös korkeissa dynaamisissa painekuormissa ja tärinässä. Neste vaimentaa kotelossa olevien liikkuvien osien liikettä ja estää siten vaurioitumista ja vähentää kulumista. Turvarakenteiset painemittarit täydentävät laajaa tuotevalikoimaa. Näissä on turvaväliseinä mittariston ja näytön välissä, sekä paineenpoistokanava ylipaineen varalta. Näin voidaan turvata mittareiden edessä olevien henkilöiden turvallisuus. Tarkan mittarinäytön lisäksi koneiston liikkeen täytyy olla tarkkaa ja luotettavaa. Käytämme mittareissamme sveitsiläisiä "Swiss movement" mekanismejä, jotka ovat tarkkuuden lisäksi kestäviä ja lujatekoisia.

Standardimallinen Bourdon-kaarellinen painemittari

Nämä Bourdon-kaarelliset painemittarit sopivat neste- ja kaasumaisille väliaineille silloin, kun ne eivät ole hyvin viskooseja tai kiteyttäviä eivätkä syövytä kupariseoksia. Mittausalue on 0,6 ... 1000 bar.

Korroosionkestävät Bourdon-kaarelliset painemittarit

Korroosionkestävät Bourdon-kaarelliset painemittarit valmistetaan kokonaan haponkestävästä teräksestä. Ne sopivat paineenmittaukseen alueille 0 ... 0,6 - 0 ... 7000 bar neste- ja kaasumaisille väliaineille, kun ne eivät ole hyvin viskooseja tai kiteytyviä - lisäksi agressiivisiin ympäristöihin.

WIKAn prosessimittarit

WIKAn prosessiteollisuuden paineen- ja lämpötilanmittauslaitteet ovat todistaneet toimivuutensa miljoonia kertoja. Prosessimittariosastomme näyttää teille miksi.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0