Lisätietoa

Tarvitsetko lisätietoa ? Kirjoita meille.

Lomake
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Cellan korkealaatuiset lämpötila- ja painekytkimet ovat kuuluneet WIKAn tuotevalikoimaan jo useita vuosia. Ne myydään jatkossakin Cella -tuotemerkin alla.

Cella painekytkimet

Paineen noustessa vertailupaineen yli tai laskiessa sen ali, voidaan painekytkimen avulla sulkea tai avata virtapiiri. Painekytkimiä voidaan käyttää yksinkertaisissa teollisuusprosesseissa, sekä spesifisissä turvallisuuskriittisissä käyttösovelluksissa. Cellan korkealaatuiset mikropainekytkimet tarjoavat selkeitä etuja: Ne mahdollistavat jopa 15 A/220 V kytkennät ja tarjoavat pitkäaikaista vakautta ja korkeaa tarkkuutta.

Cellalta löytyy matalille kytkentäjännitteille painekytkimiä kullatuilla kontakteilla. Turvallisuuskriittisiin käyttösovelluksiin meillä on tarjota SIL 2 -hyväksyttyjä IEC 61508 standardin mukaisia painekytkimiä. EX-ia ja EX-d painekytkimet vaarallisiin käyttöympäristöihin täydentävät tuotevalikoiman.

Cella lämpötilakytkimet

Cellan SIL 2 -hyväksytyt IEC 61508 standardin mukaiset lämpötilakytkimet sopivat hyvin turvallisuuskriittiseiin käyttösovelluksiin. Niiden rakenne on luja ja valmistettu haponkestävästä teräksestä, joten ne soveltuvat hyvin äärimmäisiin käyttöympäristöihin. Meillä on tarjota Cellan vaihtoehtoisesti varusteltuja lämpötilakytkimiä trooppisiin-, offshore- tai ammoniakkikäyttöön. Vaarallisiin käyttöympäristöihin löytyy IP 65 suojatut EX-ia tai EX-d mallit.

Cellan lämpötilakytkimet voidaan varustella mikrokytkimillä, jolloin niillä voidaan kytkeä jopa 15 A/220 V AC sähköisiä kuormituksia. Pienille jännitteille löytyy lämpötilakytkimiä, joissa on kaasutäytteiset mikrokytkimet ja kullatut liittimet.

Lämpötilakytkimet voidaan suunnitella 2 - 10 metrisillä kapillaareilla. Kaikilla Cella -lämpötilakytkimillä on GOST® -hyväksyntä.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0