Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

WIKA on johtava painemittareiden valmistaja ja kehittäjä. WIKAlta löytyy myös sopivia mittauslaitteita paine-eron mittaukseen.

Paine-eromittarit mittaavat kahden paineen välistä eroa. Ne soveltuvat suodattimien valvontaan, pinnankorkeudenmittaukseen suljetuissa säiliöissä, ylipaineenmittaukseen puhtaissa tiloissa, kaasujen ja nesteiden virtauksen mittaukseen ja pumppujen valvontaan.

Paine-eromittareissa käytetään paine-eroelementtejä ja putkia (kalvoelementti, kalvorasia, Bourdon-kaari, jne.). Mittausalueet ovat 0 ... 0,5 mbar ja 0 ... 1000 bar sekä ylipaineet aina 400 bariin saakka.

Paine-eromittarin toimintaperiaate

Paine-eromittarin mittauskammiot on eroteltu toisistaan paine-elementin avulla. Mikäli mitattava paine on sama, ei paine-elementissä tapahdu liikettä eikä painetta ilmaista. Heti kun toinen mitattavista arvoista muuttuu toisen suhteen, voidaan paine-ero ilmaista. Paine-ero välitetään mittarinäytölle mekaanisella koneistolla.

WIKAn tuotevalikoimasta löytyy standardimallisia ja korroosionkestäviä paine-eromittareita:

Paine-eromittari integroidulla työpaineen näytöllä

Standardimallien lisäksi WIKA:lla on paine-eromittareita, joissa on sisäänrakennettu työpaineen näyttö. Suodattiminen ja pumppujen seurannassa työpaineella ja paine-erolla on suuri rooli. Siksi DELTA-plus paine-eromittareissa on sisäänrakennettu näyttö työpaineelle. Paine-ero ja työpaine voidaan lukea samanaikaisesti mittarinäytöstä. Näin tarvitaan vain yksi mittauspiste.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0