Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Paineanturin määritelmä

Paineanturi muuntaa paineen teollisuuden standardien mukaiseksi signaaliksi. Se tarjoaa standardisoidun käyttöliittymän. Paineantureihin viitataan usein myös painelähettimenä.

Vaihtelut

WIKAn paineantureita on lukuisia eri mallisia: Noin 176 mittausaluetta 25 mbarista 15000 bariin. Meillä on yli 14 ulostulosignaalia tuotevalikoimassamme sisältäen virta- ja jännitesignaaleja sekä RS232 ja bussisignaaleja. Erilaisia liittimiä ja johtoja voidaan valita meidän 18 sähköisestä liittimestä. Valikoimastamme löytyy 34 paineliitintä, joka sisältää yleisiä kansainvälisiä kierretyyppejä ja kalvopäisiä liittimiä. Rajaton määrä vaihtoehtoja täydentää laajan valikoimamme. Näiden lisäksi löytyy eri tarkkuuksia, vaimennettuja malleja, malleja toimimaan erityisissä aineissa ja olosuhteissa ja paljon muuta.

Valikoima

Löydät sopivan paineanturin käyttösovellukseesi alla olevista luokista.

Neuvomme sinua mielellämme löytämään oikean ratkaisun (myös räätälöidyt ratkaisut).

Teollisuuskäyttöön

WIKAn tuotevalikoimasta löytyy paineantureita yleisiin teollisiin käyttösovelluksiin. Niitä on tarjolla lukuisissa kansainvälisesti vakiintuneissa malleissa:

  • useita suhteellisen-, absoluuttisen- ja alipaineen mittausalueita
  • jopa 0,125 % BFSL tarkkuus
  • standardi virta- ja jänniteulostulosignaalit, esim 4 ... 20 mA ja 0 ... 10 V
  • useita liitin- ja kaapelimalleja
  • kaikki kansainvälisesti tunnetut paineliittimet

Malli A-10 on yleisin teollisuuskäytössä. Premium paineanturi S-20 on kehitetty haastaviin ja kriittisiin työympäristöihin. Suurissa määrissä O-10 tarjoaa parhaan ratkaisun.


Erikoisominaisuuksilla

Korkeapaine ja matalapaine

HP-2 -mallia käytetään korkeisiin jopa 15000 barin dynaamisiin paineisiin. SL-1 -paineanturi sopii pienimmille mittauslaueille 0 ... 25 mbar.

Suurimmat tarkkuudet

P-30  tarjoaa tarkimpiin käyttösovelluksiin jopa 0,05% tarkkuuden.

Digitaaliset ulostulosignaalit

CANopen®: D-20-9

USB-liitännällä: P-30

Korkea IP suojausluokka

Jopa kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin WIKA:lla on tarjota sopivat sähköiset liitännät, kuten vedenpitävät LH-20 -painelähettimet jatkuvaan upotukseen , tai S-20-paineanturi kenttäkotelolla.

Kalvolliset prosessiliitännät

S-11-paineanturi kalvollisella prosessiliitännällä on kehitetty toimimaan erittäin viskoottisten ja kiteyttävien aineiden kanssa.

Ex-hyväksynnät

Suosittelemme IS-3 palosuojatun mallin käyttämistä käyttösovelluksiin vaarallisilla alueilla. E-10 on suojattu syttymiseltä.


For selected markets

Markets such as mobile hydraulics or refrigeration place special requirements on pressure measuring instruments. For these, you will also find the appropriate instrument at WIKA:

Erikoissovelluksiin

Kulkuneuvohydrauliikka ja jäähdytys asettavat erikoisvaatimuksia mittauslaitteilla. WIKAlta löytyy sopivat mittauslaitteet myös näihin käyttösovelluksiin:

Kylmä - ja ilmastointi sovellukset

Paineanturimme kylmä- ja ilmastointisovelluksiin ovat resistiivisiä useimpia kylmäaineita vastaan. Vaativimpiin olosuhteisiin suosittelemme mallia R-1. Sen suljettu haponkestävästä teräksestä valmistettu kotelo poistaa tiivisteiden tarpeen.

Ajoneuvohydrauliikka

Ajoneuvohydrauliikassa käyettävien paineantureiden täytyy olla kestäviä ja lujarakenteisiä. Tärinänkesto, painepiikkienkesto ja IP 69K suojausluokka tekevät MH-3:stä sopivan painelähettimen ajoneuvohydrauliikan haastaviin olosuhteisiin.

Lääkekaasut

MG-1 soveltuu erinomaisesti paineenmittaukseen lääkekaasuissa ja happisovelluksissa. Kansainvälisiä direktiivejä puhtaudesta, koteloinnista ja merkinnöistä täyttäviä malleja on useita.

Kompressorit

Kompressoreissa käytettävien paineantureiden täytyy olla erittäin kestäviä. Malli C-2 kykenee toimimaan näissä olosuhteissa moitteitta. Tällä painelähettimellä on loistava tärinänkesto ja sen kostuvat osat kestävät hyvin paineilmaa sekä voiteluöljyjä.

Steriilit sovellukset

Steriileissä sovelluksissa käyettäville paineantureille on erityisvaatimuksia. Näihin sovelluksiin lukeutuvat elintarviketuotannon sovellukset, juomateollisuus, biotekniset prosessit, lääketeollisuuden käyttösovellukset ja kosmetiikkateollisuus. Mallit SA-11 ovat erittäin sovelutuvia näihin käyttösovelluksiin. Ne kestävät hyvin CIP/SIP puhdistusprosessissa käytettäviä korkeita lämpötiloja ja kemikaaleja.


Paineantureiden valmistus WIKA:lla

Katsaus WIKAn paineantureiden high-tech -tuotantoon.


Yhteydenotto

Tarvitsetko lisätietoa? Kirjoita meille:

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.

  • 0