Malli PCS

Kompakti painekytkin

IP 65

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Paineen valvonta ja ylikuorman valvonta
  • Soveltuu mittauspisteisiin, joissa on rajallisesti tilaa
  • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten ja erittäin viskoosisten tai kontaminoituneiden aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin
  • Prosessiteollisuus: kemian- ja petrokemianteollisuus, poraus maalla ja merellä, tekniset kaasut, ympäristöteknologia, konerakennus ja yleinen laitevalmistus, vedenkäsittely, lääketeollisuus

Erikoisominaisuudet

 • Suojausluokka IP 65, NEMA 4
  • Ympäristönlämpötila −40 ... +85 °C
  • 1 kytkentäpiste, yksinapainen kahdella vaihtokoskettimella tai kaksinapainen kahdella vaihtokoskettimella, kontaktin luokitus maks. 15 A / AC 220 V
  • Asetusalueet alkaen 200 mbar, maks. testauspaine 250 bar


Kuvaus

Nämä korkealaatuiset painekytkimet on tarkoitettu erityisesti turvallisuuden kannalta kriittisiin sovelluksiin joissa on rajoitetusti tilaa. Tuotteen korkea laatu ja valmistustapa ISO 9001:2000 -standardin mukaan takaavat, että laitteiston valvonta onnistuu luotettavasti. Kytkimien laatua valvotaan kaikissa tuotantovaiheissa. Näin ollen valmiit tuotteet ovat 100 % testattu.

Mittariadapterit valmistetaan haponkestävästä teräksestä, kalvo valmistetaan Inconelista (austeniitti nikkeli-kromi), joka on mittausalueesta ja anturikoodista riippuen päällystetty NBR:llä tai PTFE:llä. Jokaisesta kytkinperheestä on saatavilla IP 65-, Ex-ia- tai Ex-d-mallit (Ex-d katso malli PCA, datalehti PV PV 33.31).

Mahdollisimman joustavan käytön takaamiseksi painekytkimet on varustettu mikrokytkimillä, jotka mahdollistavat sähkökuormien (maks. 15 A / AC 220 V) suorat kytkentätoiminnot. Kultalevyisillä koskettimilla varustetut ja argonkaasulla täytetyt kytkimet voidaan valita matalammille kytkentäjännitteille, esim. PLC-sovelluksissa. Erillisille piireille on tarjolla DPDT-versio (kaksoisvaihtokosketin).

Käyttämällä kalvoa, jossa on antagonistijousi, mallin PCS painekytkimestä saadaan erittäin kestävä. Näin se takaa optimaaliset käyttöominaisuudet.

Kotelo alumiiniseoksesta

Kotelo alumiiniseoksesta

 • Kotelo alumiiniseoksesta
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.