Malli MW

Välitinkalvollinen painekytkin

Kotelo haponkestävästä teräksestä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Paineen valvonta ja ylikuorman valvonta
  • Kemian- ja petrokemianteolliusuuden prosessi-instrumentointi, öljy- ja kaasuteollisuus, voimalaitokset, vesi/jätevesiteollisuus, kaivokset
  • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten ja erittäin viskoosisten tai kontaminoituneiden aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin


Erikoisominaisuudet

 • Kotelo valmistettu 316L-materiaalista, IP 66, NEMA 4X
  • Asetusalueet 16 mbar - 600 bar, myös kaikki muut vastaavat tyhjiö- tai yhdistetyt paine- ja tyhjiöasteikot
  • Kytkentäpisteen toistettavuus: < 1 % asetusalueesta
  • Ex ia -malli
  • 1 tai 2 itsenäistä kytkentäpistettä, korkea kytkentäteho joa 20 A,  AC 250 V


Kuvaus

Nämä korkealaatuiset painekytkimet on tarkoitettu erityisesti turvallisuuden kannalta kriittisiin sovelluksiin. Tuotteen korkea laatu ja valmistus ISO 9001 mukaan takaavat, että laitteiston valvonta onnistuu luotettavasti. Kytkimien laatua valvotaan kaikissa tuotantovaiheissa. Näin ollen valmiit tuotteet ovat 100 % testattu. Kaikki kostuvat materiaalit on vakiona valmistettu haponkestävästä teräksestä.

Mahdollisimman joustavan käytön takaamiseksi painekytkimet on varustettu mikrokytkimillä, jotka mahdollistavat sähkökuormien (jopa  AC 250 V / 20 A) suorat kytkentätoiminnot.

Kullatuilla koskettimilla varustetut ja argonkaasulla täytetyt kytkimet voidaan valita matalammille kytkentätehoille, esim. PLC-sovelluksissa. Käyttämällä välitinkalvollista mittausjärjestelmää, mallin MW-painekytkimestä saadaan erittäin kestävä. Näin se takaa optimaaliset käyttöominaisuudet. Sovelluksiin joilla on erikoisvaatimuksia kostuville osille, on saatavilla mallit joissa käytetään PTFE-, Monel tai Hastelloy materiaaleja.

4 ... 40 bar asetusalueille, mäntä korvaa tai täydentää mittauselementtinä toimivan kalvon. Laitteen haponkestävästä teräksestä valmistetut osat soveltuvat erityisen hyvin nestemäisille aineille.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.