Malli BWX

Bourdon-kaarellinen painekytkin

Malli haponkestävästä teräksestä, IP 65

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Paineen valvonta ja ylikuorman valvonta
  • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten ja erittäin viskoosisten tai kontaminoituneiden aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin
  • Prosessiteollisuus: kemian- ja petrokemianteollisuus, poraus maalla ja merellä, tekniset kaasut, ympäristöteknologia, konerakennus ja yleinen laitevalmistus, vedenkäsittely, lääketeollisuus


Erikoisominaisuudet

 • Kotelo haponkestävästä teräksestä, sähkökiillotettu
  • Suojausluokka IP 65, NEMA 4
  • Ympäristönlämpötila −40 ... +85 °C
  • 1 tai 2 itsenäistä kytkentäpistettä, kontaktin luokitus maks. 15 A / AC 220 V
  • Asetusalueet 600 bariin asti, maks. testauspaine 720 bariin asti


Kuvaus

Nämä korkealaatuiset painekytkimet on tarkoitettu erityisesti turvallisuuden kannalta kriittisiin sovelluksiin. Tuotteen korkea laatu ja valmistustapa ISO 9001:2000 -standardin mukaan takaavat, että laitteiston valvonta onnistuu luotettavasti.

Kytkimien laatua valvotaan kaikissa tuotantovaiheissa. Näin ollen valmiit tuotteet ovat 100 % testattu.

Kaikki kostuvat osat on vakiona valmistettu haponkestävästä teräksestä. Jokaisesta kytkinperheestä on saatavilla IP 65-, Ex-ia- tai Ex-d-mallit (Ex-d katso malli BAX, datalehti PV 32.21).

Mahdollisimman joustavan käytön takaamiseksi painekytkimet on varustettu mikrokytkimillä, jotka mahdollistavat sähkökuormien (maks. 15 A / AC 220 V) suorat kytkentätoiminnot.

Kultapäällysteisillä koskettimilla varustetut ja argonkaasulla täytetyt kytkimet voidaan valita matalammille kytkentäjännitteille, esim. PLC-sovelluksissa.

Käyttämällä Bourdon-kaarellista mittausjärjestelmää, mallin BWX painekytkimestä saadaan erittäin kestävä. Näin se takaa optimaaliset käyttöominaisuudet.

Bourdon-kaarellinen painekytkin
 • Bourdon-kaarellinen painekytkin
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.