Malli CTD9100-ZERO

Kuivahaudekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Lämpötilamittareiden kalibrointi 0 °C:ssa
  • Lämpöparien vertailuliitännän toteutus
  • Käyttö testipenkeissä ja kalibrointilaitoksissa


Erikoisominaisuudet

 • Kustannustehokas
  • Kompakti rakenne
  • Helppokäyttöinen


Kuvaus

Käyttötarkoitukset
Lämpötilamittarien testaamisen on sujuttava nopeasti ja helposti, erityisesti kun kyseessä on laitteistojen ja koneiden toiminnan luotettavuus. Lämpötila-anturien tarkastaminen säännöllisesti auttaa vähentämään sekä toimintahäiriöitä että tuotantoseisokkeja. Tämä lohkokalibraattori ei ainoastaan kalibroi, vaan myös säätää lämpötilaa. Se pystyy tuottamaan nopeasti ja helposti vakaan vertailulämpötilan, mikä helpottaa lämpöparien kalibroimista. Näin vältytään vesitäytteisten kiinteäpisteisten kennojen monimutkaiselta rakenteelta ja kuljetuksenaikaisen jäätymisen ja vaurioitumisen vaaralta. Kilpaileviin tuotteisiin verrattuna "jäätymispistekalibraattori" ei vain pysty toteuttamaan absoluuttista nollapistettä, vaan aktiivisen jäähdytyksen ansiosta se pystyy myös tuottamaan enemmän testauslämpötiloja.

Huomautuksia
Tässä laitemallissa yhdistyvät vakaa lämpötila sekä tarkka Pt100-vastuksella toimiva lämpötilamittaus. Nämä ominaisuudet mahdollistavat teollisten lämpötila-anturien kalibroinnin entistä tehokkaammin.

Lohkon sisällä lämpötila jakautuu tasaisesti laitteen rakenteesta ja säädöistä johtuen. Näin lämpötilan voidaan katsoa olevan tasainen eikä jaettu johonkin seitsemästä testiaukosta. Lämpötilan tasainen jakautuminen vähentää mittausepävarmuuksien seurauksia.

Käsittely
CTD 9100-ZERO edustaa uusinta tekniikan tasoa, mitä tulee mittausten tarkkuuteen ja laitteiden toimivuuteen ja turvallisuuteen. Laitteen käyttöasento on pystysuora, koska lämpö jakaantuu optimaalisesti tässä asennossa.

Lämmityslohkon lämpötila-asetus näkyy suuressa, 4-numeroisessa voimakaskontrastisessa LED-näytössä. Arvojen lukemista helpottaa lämpötilanäyttö, joka ei ole vain suurikokoinen vaan myös sopivasti 35°:n kulmassa.

Kuivahaudekalibraattori
 • Kuivahaudekalibraattori
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.