Malli CTB9100

Mikrokalibrointihauteet

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kalibroinnit lääketeollisuudessa ja elintarvikealalla
  • Lyhyiden lämpötila-anturien kalibroinnit paikan päällä
  • Useiden anturien samanaikaiset kalibroinnit


Erikoisominaisuudet

  • Kaksi aluetta: -35 °C ... +165 °C ja 40 °C ... 225 °C, lisävarusteena 255 °C
  • Suurikokoinen säiliö, Ø 60 mm x 150 mm, vapaa syvyys
  • Nestehauteen lämpötilan lyhyt vasteaika
  • Portaattomasti säädettävä sekoitin


Kuvaus

Käyttötarkoitukset
Uudet WIKA-mikrokalibrointihauteet täydentävät oivallisesti CTD9100- ja CTD9300-kuivakalibraattorien sarjaa.

Kuivissa lämpötilakalibraattoreissa lyhyet anturit aiheuttavat mittausepävarmuuden merkittävän lisääntymisen johtuen niiden matalasta upotussyvyydestä ja lämmön johtumisen virheistä. Vaikka testattavia tuotteita verrattaisiin ulkoiseen vertailulämpötila-anturiin, ne eivät voi olla liian lyhyitä. Kun varren pituus on alle 70 mm, mikrohaude on ehdottomasti suotuisampi valinta kuin kuiva lämpötila-kalibraattori.

Mikrohauteella on myös muita etuja, jos antureita kalibroidaan useita samalla kertaa. Tällöin voidaan kalibroida yhdessä lämpötila-antureita, joilla on eripituiset varret, hankkimatta täsmälleen sopivaa reikälevyä.

Tämä on erityisen kannattava ratkaisu paikan päällä tapahtuviin kalibrointeihin, jos testituotteita on monia erilaisia ja niiden varsiputkien halkaisijat ovat suuria tai eivät tiedossa.

Lämpötila-alueet -35 ... +255 °C
CTB9100-mikrokalibrointihauteita on saatavilla kahdessa eri mallissa:

 • CTB9100-165 lämpötila-alueelle -35 ... +165 °C
 • CTB9100-225 lämpötila-alueelle 40 ... 225 °C; valinnaisesti 255 °C

Näitä instrumentteja käytetään tavallisesti lääketeollisuudessa, elintarvikealalla ja erityisesti paikan päällä tapahtuvissa kalibroinneissa.

Helppokäyttöinen
CTB9100-mikrokalibrointihaudesarjan laitteet toimivat lämpötilaltaan ohjatuissa nestesäiliöissä, joiden käytettävissä olevat mitat ovat Ø 60 x 150 mm:n syvyys.

Kalibrointilämpötiloja, joita säädetään ohjaimen kahdella painikkeella, voidaan muuttaa hyvin nopeasti. Todellinen lämpötila ja asetettu lämpötila näkyvät yhtä aikaa suurella 4 numeron digitaalinäytöllä, jonka kontrasti on suuri. Näin arvojen lukemiseen liittyvien virheiden mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua. Testituotteiden maksimaalinen upotussyvyys on 150 mm, mikä vähentää lämmön johtumisen virheitä ja johtaa siten pienempiin mittausepävarmuuksiin.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.