Malli CTM9100-150

Monitoiminnolliset lämpötilakalibraattorit

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Lähes kaikentyyppisten lämpötilamittareiden testaus ja kalibrointi
  • Vertailulaite eri laitosten lämpötilamittareiden kalibrointiin
  • Kalibrointi paikan päällä


Erikoisominaisuudet

 • Monitoimilaite neljällä ohjausparametrillä
  • Kalibrointi ulkoisella viitearvolla
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Helppokäyttöinen


Kuvaus  

Monipuolinen käytössä
Lämpötilamittarien testaamisen on sujuttava nykyään nopeasti ja helposti, erityisesti kun kyseessä on laitteistojen ja koneiden toiminnan luotettavuus.

CTx9100-tuoteperheen kannettavat kalibraattorit soveltuvat erityisen hyvin paikallisiin kalibrointitehtäviin. Ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Pienen kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta nämä laitteet voidaan ottaa mukaan lähes mihin tahansa.

Kuivahaudekalibraattorin tai mikrohauteen käyttö pintalämpötilamittarien tai kosketuksettomien lämpötilamittarien kalibrointiin ei vastaa käyttötarkoitusta ja voi johtaa vääriin lukemiin. Tällaisissa tapauksissa tulee käyttää monitoimista CTM9100-150-lämpötilakalibraattoria.

Tämä monitoiminen lämpötilakalibraattori, joka toimii lämpötila-alueella -20 ... +150 °C, tarjoaa käyttöön kaikki yleiset toiminnot. Lisäksi sitä voidaan käyttää erityisillä sovituslevyillä pintalämpötilakalibraattorina ja infrapunasäteilyn mustana kappaleena. Laite kattaa neljän eri laitteen toiminnot!

Helppokäyttöinen
Monitoimintoisella lämpötilakalibraattorilla on neljä eri käyttötarkoitusta. Mittalaitteen yksinkertainen rakenne mahdollistaa toimintojen nopean ja helpon vaihdon edestakaisin eri käyttökohteiden mukaan. Neljän eri vaihtoehdon välillä siirtyminen tapahtuu kätevästi etupaneelissa olevalla neljällä eri painikkeella ja vaihtokytkimellä.

Kalibrointilämpötiloja, joita säädetään ohjaimen kahdella painikkeella, voidaan muuttaa hyvin nopeasti. Lämmityslohkon todellinen lämpötila voidaan hakea samaan aikaan isolle 2-riviselle nestekidenäytölle, jonka kontrasti on suuri. Näin arvojen lukemiseen liittyvien virheiden mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua.

Eri reikälevyjen ansiosta laitteella voidaan kalibroida lähes mitä tahansa lämpötilamittareita sekä kosketuksellisia (TC, Pt, pinta-) ja kosketuksettomia (infrapuna-) lämpötilamittareita.

Monitoiminnolliset lämpötilakalibraattorit
 • Monitoiminnolliset lämpötilakalibraattorit
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.