Malli CTD9100-375

Kuivahaudekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Lämpötilanmittauslaitteiden testaus ja kalibrointi
  • Vertailulaite eri laitosten lämpötilamittareiden kalibrointiin
  • Kalibrointi paikan päällä


Erikoisominaisuudet

 • Suuri tarkkuus ja vakaus
  • Lämpötilakytkinten testauksen mahdollisuus
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Helppokäyttöinen


Kuvaus

Monipuolinen käytössä
Lämpötilamittarien testaamisen on sujuttava nykyään nopeasti ja helposti, erityisesti kun kyseessä on laitteistojen ja koneiden toiminnan luotettavuus. CTx9100-tuoteperheen kannettavat kalibraattorit soveltuvat erityisen hyvin paikallisiin kalibrointitehtäviin. Ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä.Pienen kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta nämä laitteet voidaan ottaa mukaan lähes minne tahansa. CTD9100-375-malliset kuivahaudekalibraattorit ovat tunnettuja lujatekoisesta kotelostaan ja pienestä koostaan.

Tässä uudessa mittauslaitekonseptissa on yhdistetty vakaa lämmönlähde Pt100-vastuksella suoritettavaan lämpötilan tarkkaan mittaukseen. Näin teollisia lämpötila-antureita voidaan kalibroida entistä tehokkaammin. Tarkastamalla lämpötila-anturit säännöllisesti voidaan tunnistaa toimintahäiriöt nopeasti ja lyhentää seisokkiaikoja.

Helppokäyttöinen
CTD9100-sarjan kuivahaudekalibraattorit toimivat lämpötilaltaan ohjatuissa metallilohkoissa, joissa on keskenään vaihdettavissa olevat reikälevyt.

Kalibrointilämpötiloja, joita säädetään ohjaimen kahdella painikkeella, voidaan muuttaa hyvin nopeasti. Lämmityslohkon todellinen lämpötila voidaan hakea samaan aikaan isolle 4 numeron digitaalinäytölle, jonka kontrasti on suuri. Näin arvojen lukemiseen liittyvien virheiden mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua.

Kuivahaudekalibraattoriin voidaan työntää halkaisijaltaan erikokoisia lämpötilamittareita käyttämällä apuna sopivankokoisia reikälevyjä. Uuden kotelomallin ja kalibraattorin alemman alueen lämpötilan suuremman tasaisuuden ansiosta mittausepävarmuudet vähentyvät.

Dry block calibrator (temperature) model CTD9100-375
 • Dry block calibrator (temperature) model CTD9100-375
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.