Malli CTD9100

Kuivahaudekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Helppo paikan päällä tapahtuva kalibrointi
  • Energian tuotto
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Koneenrakennus


Erikoisominaisuudet

 • Useita lämpötila-alueita
  • Mittauspoikkeamat 0,15 ... 0,8 K
  • Kompakti rakenne
  • Helppokäyttöinen


Kuvaus

Monipuolinen käytössä
Nykyään lämpötilamittareiden testaamisen on sujuttava nopeasti ja helposti, kun kyseessä on koneiden ja laitteistojen käyttöturvallisuus.

CTD9100-tuoteperheen kannettavat kalibraattorit soveltuvat paikan päällä suoritettaviin kalibrointeihin ja ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Pienen kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta nämä mittauslaitteet voidaan ottaa mukaan lähes minne tahansa.

Tässä uudessa mittauslaitekonseptissa on yhdistetty vakaa lämmönlähde Pt100-vastuksella suoritettavaan lämpötilan tarkkaan mittaukseen. Näin teollisia lämpötila-antureita voidaan kalibroida entistä tehokkaammin.

Tarkastamalla lämpötila-anturit säännöllisesti voidaan tunnistaa toimintahäiriöt nopeasti ja lyhentää seisokkiaikoja.

Helppokäyttöinen
CTD9100-sarjan kuivahaudekalibraattorit toimivat lämpötilaltaan ohjatuissa metallilohkoissa, joissa on keskenään vaihdettavissa olevat reikälevyt.

Kalibrointilämpötiloja, joita säädetään ohjaimen kahdella painikkeella, voidaan muuttaa hyvin nopeasti. Lämmityslohkon todellinen lämpötila ja asetettu lämpötila voidaan hakea yhtä aikaa isolle 4 numeron digitaalinäytölle, jonka kontrasti on suuri. Näin arvojen lukemiseen liittyvien virheiden mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua.

Kalibraattoriin voidaan työntää halkaisijaltaan erikokoisia lämpötilamittareita käyttämällä apuna sopivankokoisia reikälevyjä.

Uuden kotelomallin ja kalibraattorin alemman alueen lämpötilan suuremman tasaisuuden ansiosta mittausepävarmuudet vähentyvät. Sisääntyöntöpituuden ollessa 150 mm lämpöhäviöstä johtuvat virheet vähenevät.

Dry well calibrator, model CTD9100
 • Dry well calibrator, model CTD9100
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.