Malli CTD9100-1100

Kuivahaudekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Lämpötilanmittauslaitteiden testaus ja kalibrointi
  • Vertailulaite eri laitosten lämpötilamittareiden kalibrointiin
  • Soveltuu myös paikalliseen kalibrointiin


Erikoisominaisuudet

 • Suuri tarkkuus ja vakaus korkeissa lämpötiloissa
  • Lämpötila-alue: 200 ... 1 100 °C (392 ... 2 012 °F)
  • Lämpötilakytkinten tarkastamisen mahdollisuus
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Helppokäyttöinen


Kuvaus

Monipuolinen käytössä
Nykyään lämpötilamittareiden testaamisen on sujuttava nopeasti ja helposti, kun kyseessä on koneiden ja laitteistojen käyttöturvallisuus.

CTD9100-tuoteperheen kannettavat kalibraattorit soveltuvat paikan päällä suoritettaviin kalibrointeihin ja ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Pienen kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta nämä mittauslaitteet voidaan ottaa mukaan lähes minne tahansa.

Uudessa mittalaitekonseptissa on yhdistetty vakaa lämmönlähde älykkääseen ilmanjäähdytysjärjestelmään, joka pitää kalibraattorin yläosan lämpötilan alhaisena.

Näin teollisia lämpötila-antureita voidaan kalibroida entistä tehokkaammin ilman, että prosessipää tai lämpötilamittarin kahvaosa kuumenisi. Tarkastamalla lämpötila-anturit säännöllisesti voidaan tunnistaa toimintahäiriöt nopeasti ja lyhentää seisokkiaikoja.

Helppokäyttöinen
CTD9100-sarjan kuivahaudekalibraattorit toimivat lämpötilaltaan ohjatuissa metallilohkoissa, joissa on keskenään vaihdettavissa olevat reikälevyt.

Kalibrointilämpötiloja, joita säädetään ohjaimen kahdella painikkeella, voidaan muuttaa hyvin nopeasti.

Lämmityslohkon todellinen lämpötila näkyy isolla 2-rivisellä nestekidenäytöllä, jonka kontrasti on suuri. Näin arvojen lukemiseen liittyvien virheiden mahdollisuus on saatu käytännöllisesti katsoen eliminoitua.

Kalibraattoriin voidaan työntää halkaisijaltaan erikokoisia lämpötilamittareita käyttämällä apuna sopivankokoisia reikälevyjä. Uuden kotelomallin ja kalibraattorin alemman alueen lämpötilan suuremman tasaisuuden ansiosta mittausepävarmuudet vähentyvät.

Kuivahaudekalibraattori
 • Kuivahaudekalibraattori
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.