Malli 990.41

Laipallinen painevälitin

Kierteellinen malli, suuri työtilavuus

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Asennus (suoraan, jäähdytyselementin tai kapillaariputken avulla) alhaisten paineiden mittauslaitteisiin ja paine-eroa mittaaviin laitteisiin
  • Soveltuu aggressiivisille, kontaminoituneille ja kuumille aineille
  • Kemian prosessiteollisuus ja petrokemianteollisuus
  • Tasojen mittaukset, suodattimien valvonta


Erikoisominaisuudet

 • Sisäinen kalvo, jolla suuri käyttötilavuus
  • Saatavilla erikoismateriaaleja
  • Lämpötilavirheet vähäisiä kalvon suuren halkaisijan ansiosta (alhaiset mittausalueet mahdollisia)
  • Laaja lämpötila-alue suuren käyttötilavuuden ansiosta
  • Kiinteät huuhteluliitännät (lisävaruste)


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään paineenmittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä, erittäin viskoosisilta ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta. Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavaan aineeseen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittaukset pystytään tekemään yhdistämällä mittalaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittaaitteeseen.

Painevälittimiä on saatavilla useita eri versioita ja useista eri materiaaleista. Prosessiliitännän tyyppi on tärkeä suunnittelukriteeri. (laippa-, kierre- tai steriili liitäntä)

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”. 

 

Laippaliitäntäinen 990.41-mallinen painevälitin, jossa on sisäinen kalvo, soveltuu ihanteellisesti käyttökohteisiin, joissa on pienet prosessiliitännät. Sisäisen kalvon (jonka halkaisija on suuri) ansiosta on mahdollista mitata alhaisia alueita. Kun lämpötila muuttuu, kalvo reagoi järjestelmän täyttönesteen laajentumiseen ja takaa siten poikkeaman pysymisen vähäisenä mittauslaitteessa.

Painevälitin ja mittauslaite liitetään normaalisti suoraan yhteen tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen yläosa, kalvo ja alaosa voivat olla samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Kalvo ja alaosa voivat myös olla pinnoitettuja tai erillisellä kalvolla peitettyjä.

Mittausjärjestelmiä, joissa on WIKAn painevälitinmalli 990.41, käytetään menestyksekkäästi ympäri maailman kemian prosesseissa ja petrokemianteollisuudessa vaativissa olosuhteissa.

 

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.