Malli 990.27

Laipallinen painevälitin

Kalvopäinen painevälitin

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kemian prosessiteollisuus
  • Petrokemianteollisuus
  • Aggressiivisten, erittäin viskoottisten, kiteytyvien ja kuumien aineiden käsittelyyn


Erikoisominaisuudet

 • Hitsatulla kalvolla varustettu laippa
  • Saatavilla kaikkilla yleisillä vakiomitoilla.
  • Tarvittaessa kaikki kostuvat osat (kalvo ja tiivistepinta) voidaan valmistaa erikoismateriaaleista.


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään paineenmittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä, erittäin viskoosisilta ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta. Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavaan aineeseen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittaukset pystytään tekemään yhdistämällä mittalaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittaaitteeseen.

Painevälittimiä on saatavilla useita eri versioita ja useista eri materiaaleista.    Prosessiliitännän tyyppi on tärkeä suunnittelukriteeri. (laippa-, kierte - tai steriili liitäntä)

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”.

Rakenteensa ansiosta painevälitin 990.27 sopii kaikkiin nykyaikaisiin vakiomallisiin laippoihin, ja se asennetaan painemittausta varten umpilaipan sijaan.

Painevälitin ja mittalaite liitetään normaalisti suoraan tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen yläosa ja kalvo voivat olla samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Kalvo ja tiivistepinta voivat myös olla pinnoitettuja tai kalvomateriaalilla peitettyjä.

Mittausjärjestelmiä, joissa on WIKAn painevälitinmalli 990.27, käytetään menestyksekkäästi ympäri maailman kemian prosesseissa ja petrokemianteollisuudessa vaativissa olosuhteissa.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.