Mallit 432.36+8xx, 432.56+8xx

Kalvollinen painemittari rajakoskettimilla

Prosessiteollisuuteen, korkea ylipaineen kesto, max. 40, 100 tai 400 bar

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Teollisuusprosessien seuranta ja säätö. Korotetuille ylipaineilla ja alueille 0 ... 25 mbar
  • Yksiköiden seuranta ja virtapiirien kytkentä
  • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten ja erittäin viskoottisten tai kontaminoituneiden aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin
  • Prosessiteollisuus: kemian- ja petrokemianteollisuus, voimalaitokset, kaivostoiminta, poraus maalla ja merellä, ympäristöteknologia, konerakennus ja yleinen laitevalmistus

Erikoisominaisuudet

 • Korkea ylipaineturvallisuus, valinnaisesti 40, 100 tai 400 bar metallisen kalvovaimennuksen ansiosta, ilman nestetäyttöistä mittauskennoa
  • Laaja valikoima erikoismateriaaleja
  • Myös nestetäytteisellä kotelolla sovelluksiin, joissa esiintyy korkeapaineista dynaamista kuormitusta tai värinää
  • ATEX-hyväksyttyä mittareita induktiivisilla koskettimilla vaarallisiin ympäristöihin
  • Mittareita elektronisilla koskettimilla PLC-sovelluksiin


Kuvaus

Sovelluksissa joissa paikallisen painenäytön lisäksi tarvitaan sähköistä indikaatiota voidaan käyttää rajakosketinmittareita mallia 432.56 tai 432.36.

Rajakoskettimet  (sähköiset hälytin koskettimet) sulkevat tai avaavat virtapiirin riippuen mittarin osoittimen sijainnista. Rajakoskettimia voidaan säätää koko mittausalueelle (katso DIN 16085). Ne asennetaan mittarinäytön väliin ja osittain sen päälle. Mittarin viisari voi liikkua vapaasti koko mittausalueella riippumatta rajakoskettimien asetuksista.

Näyttötaulun merkkiosoitinta voidaan säätää erillisellä avaimella.

Rajakoskettimet jotka koostuvat useasta koskettimesta voidaan säätää yhteen pisteeseen. Kosketin aktivoituu kun viisari ohittaa rajapisteen.

Painemittari valmistetaan DIN 16085 -standardin mukaan ja täyttää kaikki sen vaatimukset. Lisäksi se täyttää EN 837-3 -standardin olennaiset määräykset paineastioiden työpaineen paikallisnäyttöon liittyen. Magneettisia rajakoskettimia, reed-releitä ja induktiivisia koskettimia löytyy ATEX-vaatimuksiin. Lisäksi niitä saa sähköisillä koskettimilla, joista tieto voidaan viedä PLC:hen. Lisätietoa rajakoskettimista löydät datalehdestä AC 08.01.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.