Malli 904

Ohjausyksikkö

Induktiivisille kytkinlaitteille

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Questions? Find a contact in your vicinity.

Sovellus

Mittauslaitteita, joihin on kytketty induktiivinen WIKA-kytkinlaite, voidaan käyttää räjähdysalttiissa tiloissa vyöhykkeiksi 1 ja 2 määritellyillä vaarallisilla alueilla. Tämä edellyttää sitä, että niihin syötetään virta sopivasta sertifioidusta ohjauspiiristä (esim. WIKAn 904.15-tyypin ohjauslaitteesta).

WIKAn induktiivisia kytkinlaitteita käytetään räjähdysalttiiden tilojen lisäksi myös paikoissa, joissa on tärkeätä saada toteutettua turvallinen kontakti, jonka kytkentätaajuus on tiheä. Koska koskettimet toimivat nestetäytteessä, niitä voidaan käyttää myös hyvin vaativissa olosuhteissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kemian ja petrokemianteollisuus sekä ydinvoimalat.


Erikoisominaisuudet

 • 904.28 yhdelle induktiiviselle koskettimelle, lähtö: 1 x SPDT
  • 904.29 kahdelle induktiiviselle koskettimelle, lähtö: 2 x SPDT
  • 904.30 yhdelle induktiiviselle koskettimelle, lähtö, turvavarustus (SN tai S1N), lähtö:1 x vikaturvallinen relelähtö; 1 x sarjakytkentäinen lähtö; 1 x passiivinen elektroninen lähtö
  • Suojauksen tyyppi: EEx-ia IIc
  • Sähköarvot: 250 V AC / 2 A / 500 VA (1 A tyypille 904.30)
  • Kytkentäviive ja päästöviive: 20 ms
  • Ympäristölämpötila: −20 ... +60 °C 
  • Suojausluokka: IP 20
  • Ohjausyksiköt, joiden virransyöttö 20 ... 30 V DC
   Malli 904.31 − 1 relelähtö
   Malli 904.32 − 2 relelähtöä
   Malli 904.33 − 1 vikaturvallinen relelähtö


Kuvaus

Induktiivinen WIKA-kytkinlaite on kontaktiton laite. Se koostuu periaatteessa lähestymiskytkimestä, joka sijaitsee nimellisarvo-osoittimessa, sekä täysin koteloidusta elektroniikasta, mekaanisesta rakenteesta ja siirrettävästä ohjauskielekkeestä.
Ohjauskieleke liikkuu laitteen osoittimen (nimellisarvo-osoittimen) voimasta.

Lähestymiskytkin toimii tasajännitteellä. Jos ohjauskieleke siirtyy lähestymiskytkimen lähelle, sen sisäinen vastus kasvaa (= aktivoitunut tila, jolloin lähestymiskytkimellä on suuri vastus). Tästä syntyvä virranvoimakkuuden muutos tuottaa tulosignaalin ohjauslaitteen kytkentävahvistimeen.

Ohjausyksikkö
 • Ohjausyksikkö
Wish list - Documents (0)

There are currently no documents on your wish list. You can add any document from the download area to your wish list. To do this, select the desired language using the flag symbol.

The maximum number of 20 entries was reached.

To receive your download link via e-mail, enter your address here:

The e-mail address is invalid.