Mallit PGT43.100, PGT43.160

Kalvollinen painemittari sähköisellä lähtösignaalilla

Prosessiteollisuuteen, korkea ylipaineen kesto, 10 kertaa mitta-alue, max. 40 bar

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Prosessiarvojen määritys ja näyttö
  • Prosessiarvon välitys valvomoon, 4 ... 20 mA, 0 ... 20 mA, 0 ... 10 V
  • Soveltuu mittauksiin, joissa on lisääntyvää ylipainetta
  • Helposti luettava, analoginen paikallisnäyttö, joka ei tarvitse virtalähdettä
  • Soveltuu turvallisuuskriittisiin sovelluksiin


Erikoisominaisuudet

 • "Plug and play" käyttövalmis, ei tarvitse konfigurointia
  • Signaalin välitys NAMUR
  • Mittausalue 0 ... 16 mbar
  • Helposti luettava analoginen näyttö, nimelliskoko 100 tai 160
  • S3-turvapainemittari, EN 837-1 mukainen


Kuvaus

Paikoissa, joissa halutaan saada näkyviin prosessipaine paikallisesti ja samalla lähettää signaali järjestelmään tai etäällä sijaitsevaan valvomoon, voidaan käyttää intelliGAUGE PGT43 -mallia (Patentti  US nro 8,030,990).

Mekaanisen mittauksen ja sähköisen mittaussignaalin yhdistelmän ansiosta prosessipaine on luettavissa luotettavasti myös sähkökatkon sattuessa.IntelliGAUGE PGT43 -malli täyttää kaikki painesäiliöiden paikallisien näyttölaitteiden standardit ja turvallisuusmääräykset. Ylimääräistä mittauspistettä mekaanista painemittaria varten ei tarvita.

PGT43-mallin pohjana on 43x.30-malli. Se on korkealaatuinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu painemittari, jonka nimelliskoko on 100 tai 160. Painemittari on valmistettu EN 837-3 normin mukaisesti.

Lujatekoinen, kalvollinen mittausmekanismi,  liikuttaa osoitinta paineen muuttuessa. Elektroninen kulma-anturi, jota käytetään mm. ajoneuvojen turvasovelluksissa, määrittää osoittimen varren asennon. Kyseessä on kosketukseton anturi, joka ei ole altis kulumiselle ja hankaukselle. Kulma-anturin asento muutetaan sähköiseksi lähtösignaaliksi (4 ... 20 mA).

Korkealaatuisessa WIKA:n mekatronisessa painemittarissa yhdistyvät mekaanisen painemittarin  ja sähköisen painelähettimen edut ja hyödyt

Mittausalue (sähköinen lähtösignaali) määrittyy automaattisesti mekaaniseen näytön mukaisesti, koko näyttöalueen asteikko vastaa 4 ... 20 mA. Sähköinen nollapiste voidaan asettaa manuaalisesti.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.