Malli CPH6300

Testipainemittari, erillisellä anturilla

1- tai 2-kanavainen versio

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huolto
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Laadunvalvonta
  • Vuototestaus


Erikoisominaisuudet

 • Lujatekoinen ja vedenpitävä digitaalinen osoitin, jossa keskenään vaihdettavissa olevat paineanturit (kytke ja käytä -tyyppiset)
  • Mittausalueet 0 ... 25 mbar - 0 ... 1 000 bar (0 ... 0,4 psi - 0 ... 14 500 psi)
  • Paineen tyyppi: positiivinen ja negatiivinen mittaripaine, absoluuttinen paine ja paine-ero
  • Tarkkuus: 0,2 %, lisätoimintona 0,1 % (mukana kalibrointisertifikaatti)
  • Saatavilla ohjelmisto ja täydellinen huoltotarvikepakkaus (ml. pumput)

Kuvaus

Laajat käyttömahdollisuudet
Kädessä pidettävään CPH6300-painemittarimalliin on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paineantureita, joiden mittausalue yltää jopa 1 000 baariin (14500 psi). CPH6300:n vankka rakenne ja vedenpitävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaikeisiinkin olosuhteisiin. Tämä digitaalinen osoitin tunnistaa automaattisesti kytkettävän paineanturin mittausalueen ja takaa painemittausten tarkkuuden.

Toiminta
CPH6300:aa voidaan käyttää sekä mittaripaineen että absoluuttisen paineen mittaamiseen. Paine-eromittaus voidaan tehdä 2-kanavaisella CPH6300-S2-mallilla ja kahdella CPT6200-vertailupaineanturilla. Valittavissa olevat paineyksiköt ovat bar, mbar, psi, Pa, kPa, MPa, mmHg, inHg ja mH2O sekä yksi asiakkaan määriteltävissä oleva yksikkö.

Laitteeseen integroitu dataloggeri ja useat muut toiminnot (kuten minimi-, maksimi-, pito- ja taaraustoiminnot, nollapisteen säätö, hälytys, virrankatkaisu, huippuarvon tunnistus (maks. 1 000 mittausta/s), keskiarvosuodatin jne. takaavat, että CPH6300:aa voidaan käyttää moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Suuri, taustavalaistu näyttö ja akun pitkä käyttöikä täydentävät CPH6300:n hyviä ominaisuuksia.

Ohjelmisto
Dataloggerin GSoft-arviointiohjelmiston (käytetään kirjattujen tietojen esittämiseen taulukko- ja graafisessa muodossa) lisäksi saatavilla on kalibrointitehtäviin tarkoitettu WIKA-CAL-kalibrointiohjelmisto.
Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa. Tiedonsiirtoon käytettävissä on USB-liitäntä.

Digital pressure measuring instrument, model CPH6300
 • Digital pressure measuring instrument, model CPH6300
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.