Malli CPP30

Testipumppu, pneumaattinen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Yksinkertainen paineentuotto laboratorioissa, työpajoissa tai paikan päällä
  • Kaikentyyppisten paineemittauslaitteiden testaus, säädöt ja kalibrointi
  • Pneumaattisen paineen tuotto ‒950 mbar ... +35 bar


Erikoisominaisuudet

 • Ergonominen käsittely
  • Paineen tarkka asetus hienosäätöventtiilillä
  • Pieni koko
  • kevyt


Kuvaus

Käyttöalueet
Testipumppuja käytetään muodostamaan painetta mekaanisten ja elektronisten paineenmittauslaitteiden testaamista, säätämistä ja kalibroimista varten vertailumittauksia käytettäessä. Tällaisia painetestejä voidaan toteuttaa laboratorioissa, työpajoissa tai paikan päällä valituissa mittauspisteissä.

Helppokäyttöinen
Jos testattava laite ja sopivan tarkka vertailumittauslaite liitetään testipumppuun, molemmat mittauslaitteet toimivat samalla paineella testipumpun käynnistämisen jälkeen. Testattava laite voidaan kalibroida tai säätää vertaamalla millä tahansa painearvolla saatua kahta mittausarvoa. Testipumppu on varustettu hienosäätöventtiilillä mittauspisteiden tarkkaa asettamista varten.

Helppo käsitellä
Käsikäyttöisellä CPP30-testipumpulla pystytään tuottamaan helposti ja tarkasti enintään 35 baarin testipaine sen pienestä koosta huolimatta. Myös enintään –950 millibaarin tyhjiön tuottaminen on mahdollista laitteen vaihtokytkimen avulla. Suurin mahdollinen paine tai suurin mahdollinen tyhjiö riippuu laitteeseen liitetystä testimäärästä. Pumpussa on lisäksi hienosäätöventtiili painearvon tarkkaa säätämistä varten. Vertailumittauslaite liitetään suoraan pumpun päälle, ja testattava laite liitetään testisarjaan sisältyvällä liitosputkella (pituus 0,5 m), jossa on G ¼ tuuman sisäkierrekierre.

Calibration Hand Pump, Model CPP30
 • Calibration Hand Pump, Model CPP30
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.