Malli CPP120-X

Testipumppu, pneumaattinen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Pneumaattinen paineentuotto laboratorioissa, korjaamoissa ja muissa paikoissa, maks. 120 bar (1 740 psi)
  • Kaikentyyppisten paineenmittauslaitteiden testaus, säädöt ja kalibrointi


Erikoisominaisuudet

 • Kaksi tarkkaa mittausventtiiliä paineen tuloa ja paineen poistoa tai tyhjiötä varten
  • Täsmällisesti säädettävä määränsäädin paineen hienosäätöön
  • Hyväksi havaittu CPB3500-mäntäpainemittarin tekniikka
  • Liitäntä ulkoista painetta tai tyhjiölähdettä varten
  • Painemittari likimääräisen paineen osoittamista varten

Kuvaus

Käyttöalueet
Testipumppuja käytetään paineen kehittämiseen mekaanisten ja sähköisten mittauslaitteiden testaukseen, säätöön ja kalibrointiin vertaavien mittausten avulla. Näitä laitteita voidaan käyttää halutulla mittauspisteellä laboratoriossa ja kenttäolosuhteissa.

Helppokäyttöinen
Kun testattava laite ja riittävän tarkka vertailuun soveltuva paineenmittauslaite liitetään testipumppuun, molemmat mittauslaitteet alkavat toimia samalla paineella.
Paineenmittauslaitteen tarkkuus ja/tai säädöt voidaan sitten tarkistaa vertailemalla kahta mitattua arvoa millä tahansa painearvolla.

Helposti käsiteltävä

CPP120-X-mallinen vertailutestipumppu on pneumaattinen vertailutestipumppu, jolla voidaan tuottaa enintään 120 baarin paine (1 740 psi). Sen tekniikka vastaa CPB3500-testipainevaa'an tekniikkaa.

Yksittäisiä testauspisteitä voidaan hallita helposti kahdella integroidulla, tarkalla mittausventtiilillä, jotka on tarkoitettu paineen syöttöön ja paineen poistoon.
Pumpussa on täsmälleen säädettävissä oleva määränsäädin tarkkaa vertailutestausta varten. Liitäntä välttämätöntä ulkoista painetta tai tyhjiölähdettä varten sijaitsee takapaneelissa.
Kaksi testiliitäntää on varustettu irrotettavilla G ½ -naarasliittimillä. Vastaavia kierresovittimia on saatavilla erilaisilla liitäntäkierteillä varustettujen mittauslaitteiden kalibrointia varten.

Kompakti mittalaitemalli
CPP120-X on lisäksi tunnettu erityisesti pienestä koostaan, joka ei muutu sen toiminnan aikana, koska kara toimii pumpun rungon sisällä.
Pienen kokonsa ja poikkeuksellisen lujatekoisen ABS-muovikotelonsa ansiosta kevyt CPP120-X soveltuu erityisen hyvin myös erilaisiin paikan päällä suoritettaviin tehtäviin.

Testipumppu, pneumaattinen
 • Testipumppu, pneumaattinen
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.