Malli CPP1200-X

Testipumppu, hydraulinen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Hydraulisen testipaineen tuottaminen yksinkertaisella tavalla laboratorioissa ja kenttäolosuhteissa
  • Kaikentyyppisten paineenmittauslaitteiden testaus, säädöt ja kalibrointi
  • Yli 1200 baarin hydraulipaineen tuotto


Erikoisominaisuudet

 • Tarkasti säädettävä kaksoisalueellinen karapumppu täyttöä, paineentuottoa ja paineen hienosäätöä varten
  • Vapaasti käännettävät testiliittimet (mittauslaitteet voidaan suunnata tarpeen mukaan)
  • Hyväksi havaittu CPB3800-painevaa'an paineentasaustekniikka
  • Kompakti koko
  • Kevyt


Kuvaus

Käyttöalueet
Testipumppuja käytetään paineen kehittämiseen mekaanisten ja sähköisten mittauslaitteiden testaukseen, säätöön ja kalibrointiin vertaavien mittausten avulla. Näitä laitteita voidaan käyttää halutulla mittauspisteellä laboratoriossa ja kenttäolosuhteissa.

Helppokäyttöinen
Kun testattava laite ja riittävän tarkka vertailuun soveltuva paineenmittauslaite liitetään testipumppuun, molemmat mittauslaitteet alkavat toimia samalla paineella. Paineenmittauslaitteen tarkkuus ja/tai säädöt voidaan sitten tarkistaa vertailemalla kahta mitattua arvoa millä tahansa painearvolla.

Helppo käsitellä
CPP1200-X-mallinen vertailutestipumppu on hydraulinen testipumppu, jolla voidaan tuottaa jopa 1 200 baarin paine. Sen tekniikka vastaa CPB3800-painevaakamallin mittalaitejalustan tekniikkaa. Integroitu, kaksoisalueellinen ja säätöventtiileillä varustettu karapumppu mahdollistaa testijärjestelmän nopean täytön ja tasaisen paineentuoton.

Samalla tarkasti säädettävä karapumppu toimii myös paineen hienosäätölaitteena. Mittalaitejalustassa oleva paineentuottoon liittyvä ohjauskaavio helpottaa ja nopeuttaa laitteen käyttöä.

Kaksi testiliitäntää on varustettu irrotettavilla G ½ -naarasliittimillä. Vastaavia kierresovittimia on saatavilla erilaisilla liitäntäkierteillä varustettujen mittauslaitteiden kalibrointia varten.

Kompakti mittalaitemalli
CPP1200-X on myös tunnettu pienistä mitoistaan, jotka eivät muutu sen toiminnan aikana, koska kara toimii pumpun sisällä. Pienen kokonsa ja poikkeuksellisen lujatekoisen ABS-muovikotelointinsa ansiosta kevyt CPP1200-X soveltuu erityisen hyvin erilaisiin paikan päällä suoritettaviin tehtäviin.

 

Testipumppu, hydraulinen
 • Testipumppu, hydraulinen
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.